Τους περιφερειακούς συμβούλους (εκλεγμένους και μη) για τη «μάχη που έδωσαν», ευχαρίστησε ο νέος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρος Καρυπίδης, στην ομιλία του μετά την τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, που έγινε χθες το βράδυ.

Ο κ. Καρυπίδης ευχαρίστησε την οικογένειά του για τη στήριξη που του έδωσε και τους ψηφοφόρους, διαβεβαιώνοντας ότι, δεν θα προδώσει ποτέ αυτή την εμπιστοσύνη.

Εξάλλου, σε ανάρτησή του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Καρυπίδης αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι:

«Το κοινωνικό συμβόλαιο σήμερα γίνεται όρκος. Μετά την τελετή ορκωμοσίας και από την 1η του Σεπτέμβρη οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας με άμεση Δημοκρατία διοικούν τον τόπο τους».

Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Γιώργος Δακής, δεσμεύθηκε πως, «θα σταθούμε και στη νέα περίοδο αρωγοί στις προσπάθειες για την πρόοδο, την ευημερία και την ανάπτυξη του τόπου μας και της κοινωνίας μας» και ευχήθηκε στο νέο Περιφερειάρχη και τη νέα Περιφερειακή Αρχή «μια πετυχημένη θητεία, αντάξια των προσδοκιών όλων των συμπολιτών μας».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.