Τη δική του  απάντηση, έδωσε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, μετά τον τραγικό θάνατο ενός ανήλικου παιδιού, στο παραθαλάσσιο χωριό Ράχες του δήμου Στυλίδας.

Το περιστατικό είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Το παιδί, υπέστη ηλεκτροπληξία, όταν έπιασε καλώδια που προεξείχαν σε χαλασμένη κολόνα φωτισμού.

Μετά το περιστατικό, η αστυνομία έστειλε επίσημο έγγραφο στο Δήμο Στυλίδας ζητώντας άμεση αποκατάσταση της βλάβης.

Σύμφωνα με το Lamiareport, o Απόστολος Γκλέτσος απάντησε ότι εδώ και τρία χρόνια ο δήμος δεν διαθέτει ηλεκτρολόγο και η αστυνομία να απευθυνθεί στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στον Ευάγγελο Βενιζέλο για περισσότερες πληροφορίες…

«Φωνάζω τρία χρόνια τώρα ότι είμαστε χωρίς ηλεκτρολόγο στο Δήμο. Κάποια στιγμή θα γίνει το μοιραίο. Δεν είναι δυνατόν ένας ολόκληρος Δήμος να μην έχει ηλεκτρολόγο και να μην μπορεί να πάρει, γιατί κάποιοι όταν υπέγραφαν τις δεσμεύσεις απέναντι στη τρόικα δεν σκέφτηκαν ότι θα καταρρεύσει το σύστημα… Για τις κολόνες οι οποίες έχουν υποστεί φθορές στείλαμε πάλι εθελοντές και ερασιτέχνες ηλεκτρολόγους για να τις φτιάξουν. Έτσι λειτουργούν σήμερα οι Δήμοι, οι οποίοι ουσιαστικά είναι αφημένοι στο έλεος του Θεού…», δήλωσε ο Απ. Γκλέτσος στο LamiaReport, όταν ρωτήθηκε για το θέμα.

Δείτε την επίμαχη αλληλογραφία: