Κανονικά θα γίνουν σήμερα στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου οι 60 εμβολιασμοί των πολιτών από την Πάτρα, την Ναυπακτία και την γύρω περιοχή.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες είχαν ακυρωθεί λόγω βλάβης στο ψυγείο με τα εμβόλια. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ οι δόσεις των εμβολίων φυλάσσονταν σε ψυγείο του Κέντρου Υγείας, ωστόσο, τα ξημερώματα της Κυριακής σημειώθηκε δίωρη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, μόνο στο Κέντρο Υγείας, η οποία αποκαταστάθηκε από τον συντηρητή.

Υπό διερεύνηση είναι γιατί το ρεύμα δεν επανήλθε ποτέ στο ψυγείο όπου φυλάσσονταν τα εμβόλια για τους πολίτες. Για το σκοπό αυτό πραγματοποίησε αυτοψία χθες κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας της 6ης ΥΠΕ.

«Το ζήτημα είναι υπό διερεύνηση, δεν θα μπορούσα να πω κάτι περισσότερο. Σήμερα θα γίνουν οι 60 εμβολιασμοί και εντός της εβδομάδας θα ενταχθούν οι εμβολιασμοί από τον επαναπρογραμματισμό των ακυρωθέντων ραντεβού. Σήμερα οι εμβολιασμοί θα γίνουν κανονικά και θα συνεχιστούν» επισήμανε στην ΕΡΤ η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου, Βασιλική Μουσγά.