Η La Roche-Posay, ηγέτιδα μάρκα στο κομμάτι της περιποίησης επιδερμίδας, παρουσιάζει την πιο δημοφιλή σειρά για φέτος τον χειμώνα – την all time classic Cicaplast

Πρόκειται για μια από τις hero σειρές του brand που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κρέμα ανάπλασης, lip balm για τα χείλη, αναπλαστική κρέμα χεριών και καθαριστικό gel χεριών. 

Cicaplast Baume B5 Κρέμα Ανάπλασης

Κρέμα βάλσαμο για την ανάπλαση και επανόρθωση του ερεθισμένου δέρματος όλης της οικογένειας: βρέφη, παιδιά και ενήλικες.

Υφή και εφαρμογή

  • Εφαρμόζετε 2 φορές την ημέρα σε καθαρό και στεγνό δέρμα.
  • Εφαρμόζετε αρκετή ποσότητα σε σώμα, πρόσωπο και χείλη. Αποφεύγετε την περιοχή των ματιών.
  • Ευχάριστη υφή: καταπραϋντική, μη-λπαρή υφή που απορροφάται άμεσα.

Cicaplast Levres Επανορθωτικό Μπαλμ για Χείλη & Μύτη

Καταπραΰνει, επανορθώνει και προστατεύει τα ξηρά, σκασμένα και ερεθισμένα χείλη, χάρη στη σύνθεσή του που συνδυάζει Πανθενόλη 5% με MP-LIPIDS, λιπίδια που ενεργοποιούν τη σύνθεση ενυδατικών παραγόντων, λιπιδίων και πρωτεϊνών.   

Με υφή που δημιουργεί προστατευτικό φραγμό, προσφέρει άνεση και προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις.

Cicaplast Mains Hand Cream

Καταπραΰνει, επανορθώνει και προστατεύει τα ξηρά, σκασμένα και ταλαιπωρημένα χέρια από οικιακές και επαγγελματικές δραστηριότητες, 

χάρη στη σύνθεσή του που συνδυάζει Νιασιναμίδη και Γλυκερίνη και στη μη λιπαρή υφή που δημιουργεί προστατευτικό φραγμό.

Υφή και εφαρμογή

  • Εφαρμόστε όσο συχνά χρειάζεται
  • Χάρη στην ταχεία απορρόφησή του, μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας.

Cicaplast Hydro Alcoolique Purifying Hand Gel

To καθαριστικό με αιθυλική αλκοόλη της σειράς Cicaplast είναι απαραίτητο για να διατηρείτε τα χέρια σας καθαρά όπου κι αν βρίσκεστε. To Purifying Hand Gel της La Roche-Posay είναι ιδανικό για την απομάκρυνση ακαθαρσιών από το δέρμα και θα αποτελέσει σύμμαχό σας ιδιαίτερα όταν δεν έχετε πρόσβαση σε νερό και σαπούνι.

Χαρακτηριστικά:

  • πρακτική συσκευασία που μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας
  • ιδανικό για χρήση σε ταξίδια
  • δεν ξηραίνει το δέρμα ακόμη και με την καθημερινή χρήση

Οι δεσμεύσεις της La Roche-posay στο κομμάτι της βιωσιμότητας

Η La Roche-Posay, πιστή στην αποστολή της να είναι κάθε χρόνο ένα βήμα πιο κοντά στο περιβάλλον και στην προστασία της θαλάσσιας ζωής, εντείνει τους στόχους της σε πλήρη εναρμονισμό με το πρόγραμμα βιωσιμότητας του Ομίλου L’Oréal ,  «L’ Oréal For The Future». 

Στο πλαίσιο των αυξανόμενων περιβαλλοντικών και κοινωνικών προκλήσεων, η L’Oréal δεσμεύτηκε να επιταχύνει τον μετασχηματισμό της προς ένα επιχειρηματικό μοντέλο, που σέβεται τα όρια του πλανήτη και ενισχύει τις δεσμεύσεις για τη βιωσιμότητα και την κοινωνική ενσωμάτωση. 

CICAPLAST BAUME B5 

This image has an empty alt attribute; its file name is dgfdgfhgfhfghf.jpg

Πρόκειται για ένα προιόν καθοριστικό για το δέρμα, τον πλανήτη και την τοπική κοινωνία.  Το Cicaplast Baume B5 συνδυάζει ενεργά συστατικά που αναπτύσσονται μέσα σε ιαματικό νερό La Roche-Posay. Το βασικό του συστατικό είναι το Madecasosside που εκχυλίζεται από το Centella asiatica, ένα αφρικάνικο άγριο φυτό, του οποίου η ύπαρξη εξαρτάται από την οικολογική ισορροπία του περιβάλλοντος. Η La Roche-Posay σε συνεργασία με τοπικές ΜΚΟ συμβάλλει στην προστασία της περιοχής από την αποψίλωση των δασών. 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, παρακαλώ επικοινωνείτε με τους:

Ευρυδίκη Κατσουλάκη, 210 6188476, [email protected]

Μαρία Μπιμπή, 210 8171275, [email protected]