Ο 25χρονος από τον Αμάρυνθο Εύβοιας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο ΚΑΤ αφού τραυματίστηκε βουτώντας για τον σταυρό την ημέρα των Θεοφανείων.

Ο 25χρονος, κάνοντας βουτιά στη θάλασσα μπροστά στην πλατεία της Αμαρύνθου, χτύπησε στον αυχένα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κουνηθεί μέσα στο νερό.

Αμέσως, οι άλλοι δύο φίλοι του κολύμπησαν πλάι του και προσπάθησαν να κρατήσουν το κεφάλι του πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Το ΕΚΑΒ έφτασε αμέσως στο σημείο και ζήτησε από καΐκι να τον βγάλει στη στεριά, από όπου και τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Για τον νεαρό και τη μάχη που δίνει μίλησε μέσω Facebook η ιδρυτής και πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, Μαριάννα Βαρδινογιάννη αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι πριν λίγες μέρες είχε γίνει δότης μυελού των οστών στην «Ελπίδα».

Αναλυτικά η ανάρτηση: «Από τα βάθη της ψυχής μου προσεύχομαι για τον Γιάννη. Τον Γιάννη που μια ημέρα πριν από τα Χριστούγεννα θέλησε να κάνει το πολυτιμότερο δώρο, το δώρο της ζωής, σε έναν συνάνθρωπο του. Έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Λίγες μόλις ημέρες αργότερα βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολύ σκληρό παιχνίδι της μοίρας. Ο Γιάννης είναι ο νεαρός που έπεσε στην θάλασσα θέλοντας να τιμήσει τα Θεοφάνια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Η σκέψη και η καρδιά μου είναι κοντά στον ίδιο, στους γονείς και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μόνη μου προσευχή η αγάπη που έχει μέσα του να γίνει η δύναμή του στον μεγάλο αγώνα που δίνει αυτή την ώρα».