Συγκλονίζει ο αδερφός του 25χρονου από τις Σέρρες, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό. Ο νεαρός αντιμετώπιζε πρόβλημα στην καρδιά του και όπως χαρακτηριστικά είπε ο αδερφός του «δεν άντεξε».

«Είχε 40 και πυρετό και εμετούς έκανε. Έμεινε στις Σέρρες μια εβδομάδα και μετά άλλες 2 εβδομάδες ήταν στο Παπανικολάου», ανέφερε αρχικά στο MEGA ο αδερφός του 25χρονου.

Ο 25χρονος Θοδωρής μετά από τρεις εβδομάδας νοσηλείας νικήθηκε από τον κορονοϊό, με τον αδερφό του να σημειώνει: «Δεν μίλησα μαζί του. Ενημερωνόμασταν κάθε ημέρα από τους γιατρούς.

Μια ήταν καλύτερα, μια ήταν χειρότερα, μετά περιμέναμε να τον εγχειρήσουν, αλλά θέλαμε να βγει αρνητικός στον κορονοϊό, δεν βγήκε αρνητικός στον κορονοϊό. Ήταν να βγει, να του κάνουν εξετάσεις την Δευτέρα να δούνε, δεν άντεξε».

«Απ’ ότι μας είπαν, ακόμα το εξετάζουν για πιθανά σενάρια, δεν έφταιγε εκατό τις εκατό ο κορονοϊός. Ο κορονοϊός έφταιγε μεν, αλλά ήταν και μια επιπλοκή, ο αδερφός μου είχε και πρόβλημα με την καρδία του», πρόσθεσε στη συνέχεια ο αδερφός του νεαρού από τις Σέρρες.