Ο Δήμος Βόλβης στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί εκστρατεία για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας με στόχο την ανακούφιση των πλημμυροπαθών στη Σερβία.

Από σήμερα ξεκίνησε η υποδοχή και συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης σε τρία σημεία του Δήμου Βόλβης, στο δημαρχείο Σταυρού και στα πρώην δημαρχεία Ασπροβάλτας και Βρασνών.

Ρούχα, τρόφιμα μακράς διάρκειας και φάρμακα για τους πλημμυροπαθείς θα συγκεντρώνουν επίσης, έως τις αρχές Ιουνίου, οι μικροί ποδοσφαιριστές και οι γονείς της ακαδημίας «Shooters Academy», στην περιοχή της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη.

Εξάλλου, στην Κατερίνη συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 20 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας που αύριο, Πέμπτη, θα φορτωθούν σε δύο φορτηγά αυτοκίνητα τα οποία θα συνοδεύονται από μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των «Γιατρών του Κόσμου» για να παραδοθούν στους πλημμυροπαθείς της Σερβίας και της Βοσνίας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.