Τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό θα αρχίζουν τα εφαρμόζονται από την Παρασκευή. Ο περιορισμός της κυκλοφορίας από τις 21:00 μέχρι και τις 05:00 φέρνουν νέες αλλαγές στη ζωή των πολιτών .Μία από αυτές αφορά και τα καταστήματα που δουλεύουν με take away και delivery.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, με τα νέα μέτρα θα επιτρέπεται στα καταστήματα να λειτουργούν με take away υπηρεσίες έως τις 20.30, ενώ στα delivery δεν υπάρχει περιορισμός. Θα λειτουργούν, δηλαδή, αναλόγως με το ωράριο τους.

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, από την ερχόμενη Παρασκευή ισχύει περιορισμός κυκλοφορίας από τις 21.00 έως τις 05.00 σε όλη τη χώρα.

Οι τρεις λόγοι για τους οποίους οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να βγαίνουν έξω είναι οι εξής: Εργασία, υγεία και μικρή βόλτα των κατοικίδιων σε κοντινή απόσταση από την οικία. Επίσης, ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στην ατομική άθληση και όπως ενημέρωσε αυτές θα γίνονται σε συνθέσεις ως τρία άτομα και με ισχυρή σύσταση να πραγματοποιείται κοντά στις οικίες των αθλητών.

Αναφορικά με την τηλεργασία, ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως πλέον οι επιχειρήσεις θα πρέπει να λειτουργούν με το απολύτως απαραίτητο προσωπικό.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου