Η επιθυμία του 10χρονου Ανδρέα που 25 χρόνια έγραψε την τελευταία σελίδα στο ημερολόγιό του έγινε πραγματικότητα. Στις 9 Νοεμβρίου του 2020 το «Χαμόγελο του Παιδιού» ο σύλλογος που δημιουργήθηκε με στόχο να έχουν όλα τα παιδιά «χαμόγελο» έκλεισε 25 χρόνια καθημερινού αγώνα.

Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος μέσω ενός βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο λογοδοτεί στον γιο του, κάνοντας τον απολογισμό του έργου και των δράσεων του Οργανισμού.  Τον απολογισμό 25 χρόνων καθημερινής, επίπονης προσπάθειας του ίδιου και όλων των ανθρώπων του «Χαμόγελου», να γίνει το φαινομενικά αδύνατο δυνατό και να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του 10χρονου Ανδρέα: ένας Οργανισμός φύλακας άγγελος για όλα τα παιδιά.

«Για τα παιδιά που υποφέρουν από τη σκληρότητα και τη βία των μεγάλων. Για τα παιδιά που εξαφανίζονται. Για τα παιδιά που υποφέρουν από σοβαρά προβλήματα υγείας. Για τα παιδιά που στερούνται τα αυτονόητα» τονίζει.

«Για όλα αυτά τα παιδιά Ανδρέα μου το Χαμόγελο δημιούργησε υποδομές, δημιούργησε σπίτια, δημιούργησε χώρους, τηλεφωνικές γραμμές, τη Γραμμή SOS 1056 για να τα ακούει, για να λαμβάνει καταγγελίες για παιδιά που βασανίζονται, για να μην υπάρχουν παιδιά στους δρόμους που τα εκμεταλλεύονται…Ναι Ανδρέα μου μπορώ να απολογηθώ και να σου πω ότι  όλα αυτά τα χρόνια κάναμε μια τεράστια προσπάθεια και καταφέραμε να στηρίξουμε περισσότερα από 1.700.000 παιδιά…και να ξέρεις ότι καθημερινά δίνουμε μάχες να ανταποκριθούμε σε αυτό που ζήτησες: αφήστε τα λόγια και αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε» είναι μερικά μόνο από τα όσα λέει ο κύριος Γιαννόπουλος μέσα από το video στον μικρό του γιο.

Δείτε το βίντεο: