Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι του άνδρα ο οποίος με σουγιά μαχαίρωσε τον άτυχο σκύλο στη Νίκαια.

Βίντεο που έχουν ανέβει στο Facebook δείχνουν τον κόσμο να φωνάζει και να διαμαρτύρεται για τη βίαια επίθεση στον σκύλο.

Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν ρυθμικά «δολοφόνος» έξω από το σπίτι του άνδρα που φέρεται να είναι καθηγητής και να μαχαίρωσε το άτυχο ζώο.

Μάλιστα μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας υπάρχουν και δύο πλακάτ με μηνύματα.

Το ένα γράφει «όχι στην κακοποίηση των ζώων» και το άλλο «οι δολοφόνοι στη φυλακή τα ζώα έχουν φωνή».

Βίντεο από την κτηνωδία στη Νίκαια: Οι στιγμές μετά την επίθεση στον σκύλο με σουγιά

Σοκάρει η άγρια επίθεση με σουγιά σε έναν σκύλο στη Νίκαια, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από έναν άνδρα που υποστηρίζει ότι το ζώο του επιτέθηκε. Βίντεο δείχνει τις στιγμές λίγο μετά το μαχαίρωμα του άτυχου ζώου.

Το MEGA δημοσίευσε ένα βίντεο ντοκουμέντου όπου φαίνεται ένας γονατισμέμος άνδρας κρατάει το κεφάλι του σκύλου στο έδαφος, πιέζοντας με δύναμη το λαιμό του άτυχου ζώου με ένα μεταλλικό σκουπόξυλο.

Ο σκύλος φαίνεται να μην έχει δύναμη να αντιδράσει, καθώς αιμορραγεί στα πλευρά λόγω των χτυπημάτων με τον σουγιά που δέχθηκε δευτερόλεπτα πριν από έναν άλλον άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι καθηγητής.

Η υπόθεση έχει σοκάρει και οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για την κακοποίηση του άτυχου σκύλου συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Ο άνδρας που μαχαίρωσε τον σκύλο υποστηρίζει πως το ζώο του επιτέθηκε και τον μαχαίρωσε για να αμυνθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού χθες αργά το βράδυ, στο τμήμα της περιοχής, εμφανίστηκε ένας 36χρονος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είναι ο ιδιοκτήτης του τραυματισμένου σκύλου και σε βάρος του, οι δύο συλληφθέντες έκαναν μήνυση.

«Είμαι 34 χρόνια στο επάγγελμα και κάτι τέτοιο δεν το έχω ξαναδεί»

Στο Mega μίλησε και ο κτηνίατρος που έσωσε τη ζωή του σκύλου. Ο Πύρρος Γιωτόπουλος ανέφερε αρχικά: «Ο σκύλος προσκομίστηκε χθες το πρωί, αιμορραγούσε ακατάσχετα. Σε κατάσταση ημιθανής».

Στη συνέχεια ο κτηνίατρος είπε μεταξύ άλλων: «Σταθεροποιήσαμε την κατάσταση και προχωρήσαμε σε χειρουργική επέμβαση. Η μαχαιριά είχε φτάσει κοντά στον πνεύμονα. Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ο σκύλος είναι όρθιος κι έχει προς το παρόν έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Χρειάζονται 4-5 μέρες για να είμαστε σίγουροι»,

Ο σκύλος είναι πάρα πολύ φιλικός. Δεν μπορώ να καταλάβω. Αυτός πήγε να τον σκοτώσει.

Είμαι 34 χρόνια στο επάγγελμα δεν το έχω ξαναδεί. Πήγε να τον σκοτώσει, ο σκύλος έχει 2 μαχαιριές. Αν σου επιτεθεί ένας σκύλος τον κλωτσάς, να τον σπρώξεις, το να πάρεις μαχαίρι να τον μαχαιρώσεις στην καρδιά…».

*Οι φωτογραφίες είναι από βίντεο που ανέβηκαν στα social media