Στις μέρες μας δεν πας πουθενά χωρίς το κινητό σου και που να πας άλλωστε αφού έχεις συνηθίσει να τα κάνεις όλα μέσα από αυτό. Ακούς μουσική ή παρακολουθείς βίντεο ενώ είσαι στο μέτρο ή περιμένεις στην αναμονή, μένεις σε επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και με τους συνεργάτες σου και φυσικά  εκπληρώνεις τις συναλλαγές σου μέσα από το κινητό χωρίς να χρειάζεται να έχεις πάνω σου μετρητά ή ακόμη και κάρτα.

Υπάρχουν πλέον εφαρμογές για τα πάντα, οι οποίες μας κάνουν τη ζωή καλύτερη και ευκολότερη. Μία τέτοια εφαρμογή ήρθε στις 21 Σεπτεμβρίου από τη Lidl Ελλάς, η οποία υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο που εκτελούμε τις καθημερινές μας αγορές. Πρόκειται για το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus το οποίο υπόσχεται να προσφέρει στους εγγεγραμμένους χρήστες ελκυστικές προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα, για ακόμη περισσότερη εξοικονόμηση.

Από το σύγχρονο και καινοτόμο πρόγραμμα πιστότητας της Lidl θα μπορούν να επωφελούνται όλοι οι χρήστες smartphones (Android & iOS). Το πρόγραμμα θα προσφέρει ουσιαστικές επιλογές που θα ανταποκρίνονται άμεσα στις προσωποποιημένες ανάγκες του κάθε καταναλωτή.  Μέσα από την εφαρμογή ο χρήστης θα είναι σε θέση να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τι ξοδεύει, τι εξοικονομεί αλλά και να ενημερώνεται για τις  τρέχουσες προσφορές. Εν ολίγοις θα έχει τον πλήρη έλεγχο των αγοραστικών του ενεργειών για κάθε αγορά σε οποιοδήποτε από τα 225 καταστήματα του δικτύου της Lidl Ελλάς.

Η προσωποποιημένη εμπειρία φαίνεται να είναι η λέξη κλειδί που θα χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Μέσα από το Lidl plus οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την εταιρία ακόμη καλύτερα, αλλά και η εταιρία τους πελάτες, γεγονός που θα επιτρέπει στην προσφορά εκ μέρους της εταιρείας ακόμη περισσότερων υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες του καθενός.

Σκεφτείτε απλά πόσες φορές ανοίγετε το φυλλάδιο προσφορών του σούπερ μάρκετ ελπίζοντας ότι κάποια από τα αγαπημένα σας προϊόντα θα είναι σε προσφορά. Πλέον, με το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus οι προσφορές θα είναι περισσότερο προσωποποιημένες ενώ θα δίνεται και η δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς, εκπτώσεις και ειδικές προωθητικές ενέργειες.

Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ, μέσω της λειτουργίας «Ξύνεις Κερδίζεις» διεκδικείς άμεσα μοναδικά οφέλη. Η εφαρμογή θα ανανεώνεται συνεχώς με νέες δυνατότητες και περιεχόμενο και περισσότερα χαρακτηριστικά, για επιπλέον, ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Η Lidl Ελλάς έρχεται να προσφέρει ένα πρόγραμμα πιστότητας, που έχουμε όλοι μας ανάγκη. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που θα ανταμείβει και θα αναγνωρίζει τον καθένα από εμάς ξεχωριστά και που θα επιστρέφει την εμπιστοσύνη που και εμείς τόσα χρόνια δείχνουμε στην Lidl.

Οι αγορές του σούπερ μάρκετ είναι από τις πιο αναγκαίες και συχνές που κάνει ένα νοικοκυριό και είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο το ότι έχουμε στα χέρια μας ένα εργαλείο που θα προσφέρει προστιθέμενη αξία στην αγοραστική μας συμπεριφορά. Η ευκολία που θα προσφέρει στις αγορές είναι κάτι που ως καταναλωτές χρειαζόμασταν εδώ και καιρό. Η Lidl Ελλάς έρχεται να εκπληρώσει αυτές τις επιθυμίες μας χωρίς πόντους, χωρίς τη χρήση πλαστικής κάρτας, αλλά μέσω του κινητού τηλεφώνου, με το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus.

Η Lidl Ελλάς προσπαθεί καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο, και αυτό φαίνεται τόσο από τις προσπάθειες της να βελτιώσει την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών αλλά και πλήθους άλλων ενεργειών λειτουργώντας υπεύθυνα σε κάθε τομέα της επιχείρησης και εφαρμόζοντας τις βέλτιστες πρακτικές βιωσιμότητας. Προς αυτή την κατεύθυνση περιορίζει τη χρήση πλαστικού σε κάθε της δραστηριότητα και υπηρεσία.