Και ψηφιακά πλέον το κλείσιμο ραντεβού πολιτών με τις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων

Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι πολίτες


ΕΛΛΑΔΑ
16:21
15/09/2020
Και ψηφιακά πλέον το κλείσιμο ραντεβού πολιτών με τις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων
2
loading

Εύκολα και γρήγορα μπορούν πλέον οι πολίτες να κλείνουν τα ραντεβού τους με το Δήμο Αθηναίων για 298 διαφορετικές διαδικασίες αρμοδιότητας του δήμου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://rantevou.cityofathens.gr/.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του δήμου, ο ενδιαφερόμενος δημότης, κάνοντας χρήση των κωδικών taxisnet που διαθέτει, θα μπορεί να επιλέγει την υπηρεσία για την οποία θέλει να εξυπηρετηθεί, να ενημερώνεται για τα έγγραφα ή τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να έχει μαζί του και να διευκρινίζει χρήσιμες πληροφορίες.

«Έτσι, τα αρμόδια στελέχη του δήμου θα είναι καλύτερα προετοιμασμένα για την ταχύτερη ολοκλήρωση της διαδικασίας. Θα μπορεί επίσης να επιλέγει την ημέρα και ώρα που επιθυμεί να προσέλθει στο δήμο. Προβλέπεται ακόμα και η διαδικασία ηλεκτρονικής ακύρωσης του ραντεβού και ο επαναπροσδιορισμός του» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ακόμη, στην ψηφιακή πλατφόρμα έχει προβλεφθεί για «τη διαρκή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών του δήμου, μετά το ραντεβού, οι πολίτες να μπορούν να αξιολογούν, επίσης ηλεκτρονικά, την ποιότητα και το βαθμό εξυπηρέτησής τους».

Για όσους δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ηλεκτρονικά, θα υπάρχει παράλληλα η δυνατότητα να κλείνουν τα ραντεβού τους με τις υπηρεσίες καλώντας στη γραμμή εξυπηρέτησης του δήμου στο 1595.

«Δημιουργούμε ένα ευρύ πλέγμα υπηρεσιών που επιτέλους φέρνει το δήμο δίπλα στον πολίτη, κοντά του. Όχι απέναντί του» αναφέρει σε σχετική δήλωσή του, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar τα περίεργα του δήμου Αθηναίων

    τμήματα αδειοδότητσης χρήσης κοινόχρηστου χώρου υπάρχουν στην Λιοσίων 22 και στην Αθηγνάς 16. Κανένα όμως δεν έχει αρμοδιότητα παρά το ότι ο πολίτης υποχρεώνεται να πάει από το ένα στο άλλο. Εξαιρετικός περίπατος! Το κλίμα της περιοχής και το περιβάλλον είναι μοναδικά. Συγκοινωνία δεν υπάρχει. Μόνο αν μπορεί ο ενδιαφερόμενος να πάει με τα πόδια!
    Έ#ργα και ημέρες πολλών δημοτικών συμβουλίων.

  2. avatar χαχαχαχαχα

    οι υπάλληλοι του δήμου δεν ξέρουν για τα ραντεβού.
    Έκλεισα ραντεβού για το τμήμα αδειοδότησης χρήσης κοινόχρηστων χώρων και δεν είχαν καμιά ενημέρωση όπως μου δήλωσαν.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει