Η εποχή που έχουμε συνδυάσει την έκθεση στον ήλιο και όλες του τις βλαβερές συνέπειες είναι το καλοκαίρι. Η ακτινοβολία του ήλιου όμως είναι βλαβερή όλο το χρόνο αλλά κυρίως την Άνοιξη που αρχίζουμε να περνάμε περισσότερες ώρες έξω. Τα μέρη του σώματός μας που είναι εκτεθειμένα χρειάζονται προστασία. Στα παιδιά και στα βρέφη η αντηλιακή προστασία είναι επιβεβλημένη.

Πώς θα διαλέξετε όμως το αντηλιακό που ταιριάζει σε εσάς και στις ανάγκες της οικογένειάς σας; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξετε είναι ο δείκτης προστασίας SPF από την ακτινοβολία UVA και UVB. Ο δείκτης προστασίας 6 είναι ο μικρότερος δείκτης που προσφέρει έναν βαθμό προστασίας. Αντηλιακά, με μικρότερους δείκτες καλύτερα να αποφεύγονται. Δείκτες 6-10 προσφέρουν χαμηλή προστασία. Δείκτες 15-25 προσφέρουν μέτρια προστασία ενώ δείκτες 30-50 προσφέρουν υψηλή προστασία. Τύποι δέρματος με χαμηλότερη δυνατότητα παραγωγής μελανίνης, πιο ανοιχτά δέρματα δηλαδή έχουν ανάγκη από υψηλό δείκτη προστασίας.

Άλλοι παράγοντες στην επιλογή του αντηλιακού είναι αν είναι προϊόν δερματολογικά ελεγμένο και υποαλεργικό ή αν είναι ανθεκτικό στο νερό και στον ιδρώτα. Από εκεί και πέρα υπάρχει ο υποκειμενικός παράγοντας του αρώματος ή της συσκευασίας και φυσικά η τιμή. Ειδικά για οικογένειες με παιδιά που χρειάζονται μεγάλες ποσότητες αντηλιακών η τιμή είναι καθοριστική.

Στο inatural.gr θα μπορέσετε να διαλέξετε ανάμεσα σε μια τεράστια γκάμα αντηλιακών και να βρείτε αυτά που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Και το κυριότερο; Σε τιμές έως και 45% πιο φθηνά και με παράδοση στο χώρο σας. Εξοπλιστείτε με τα αντηλιακά της φετινής σαιζόν και ξενοιάστε με την αντηλιακή προστασία με τις πιο έξυπνες και συμφέρουσες αγορές.

Και όχι μόνο αυτό. Στο inatural.gr θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε από επώνυμα καλλυντικά, προϊόντα προσωπικής περιποίησης και είδη για το παιδί 40% πιο φθηνά! Η ιδέα είναι απλή και αποτελεσματική. Ένα οργανωμένο δίκτυο από συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα είναι στη διάθεσή σας να σας προσφέρει άμεσα μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως Korres, Frezyderm, Vichy, Apivita, Solgar, Powerhealth, Nuk και άλλες επώνυμες μάρκες.

Απλό μπαίνετε στο inatural.gr ή τηλεφωνείτε στο 801 222 3030. Επιλέγετε τα προϊόντα που θέλετε και σε λίγη ώρα φτάνουν στην πόρτα σας!

Inatural.gr. Φυσικά και σας συμφέρει.

Mε τον κωδικό newsbeast θα έχετε 3 ευρώ έκπτωση για αγορές πάνω από 20 ευρώ!