Ένα βίντεο που φέρεται να δείχνει τον καβγά για τον οποίο συνελήφθη ο Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο, ήρθε στη δημοσιότητα.

Το mykonosvoice.gr έχει δημοσιεύσει ένα βίντεο από την Μύκονο με υποστηρίζοντας πως είναι ο επίμαχος καβγάς με τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το συγκεκριμένο βίντεο προβλήθηκε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Σύλληψη Μαγκουάιρ στη Μύκονο: Βίντεο από τη μεταγωγή του στη Σύρο – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Στο Αστυνομικό Τμήμα της Σύρου μεταφέρθηκε πριν από λίγο ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος συνελήφθη χθες στη Μύκονο.

Πριν από λίγη ώρα η Daily Mail έφερε στο φως της δημοσιότητας το βίντεο από τη μεταγωγή του άσου των «Κόκκινων Διάβολων», σε μια είδηση που έκανε, φυσικά, το γύρο του κόσμου.

Δείτε το βίντεο από τη μεταγωγή

Σύμφωνα με το syrostoday.gr τα μέτρα ασφαλείας που είχαν παρθεί τόσο κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του, όσο και κατά την άφιξη του στο Αστυνομικό Τμήμα ήταν δρακόντεια, κάνοντας δύσκολο το έργο των δημοσιογράφων που βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν το θέμα.

Τον Χάρι Μαγκουάιρ συνόδευαν οι δικηγόροι του, κ. Έλενα Καρύγιαννη και ο κ. Κωνσταντίνος Δαρίβας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αρχηγός της Μάντσεστερ θα απολογηθεί αύριο το πρωί στον Εισαγγελέα της Σύρου.

Δείτε το βίντεο του syrostoday με την άφιξη του Μαγκουάιρ στο Α.Τ. Σύρου

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας: «Συνελήφθησαν σήμερα (21 Αυγούστου 2020) στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού τμήματος Μυκόνου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 27, 28, και 29 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων – δικαστικών λειτουργών, απείθειας, σωματικής βλάβης, εξύβρισης και απόπειρας δωροδοκίας υπαλλήλου.

Ειδικότερα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες περιπολούντες αστυνομικοί σε περιοχή της Μυκόνου επενέβησαν και εξομάλυναν διένεξη μεταξύ πολιτών, ωστόσο τρεις αλλοδαποί εμπλεκόμενοι στο περιστατικό στράφηκαν εναντίον τους, εξυβρίζοντας και χτυπώντας έναν αστυνομικό με γροθιές.

Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, όπου κατά την άφιξή τους αντιστάθηκαν σθεναρά, απωθώντας και χτυπώντας τρεις αστυνομικούς.

Στη συνέχεια ένας από τους συλληφθέντες αποπειράθηκε να προσφέρει χρήματα ώστε να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία σε βάρος τους.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου».