Συναυλία σε παραλία στη Χαλκιδική: «Έγιναν δύο έλεγχοι, ήμασταν τυπικότατοι», λέει ο ιδιοκτήτης του beach bar

Πάνω από 2.000 άτομα είχαν δώσει το «παρών»


ΕΛΛΑΔΑ
19:43
14/08/2020
Συναυλία σε παραλία στη Χαλκιδική: «Έγιναν δύο έλεγχοι, ήμασταν τυπικότατοι», λέει ο ιδιοκτήτης του beach bar
2
loading

O ιδιοκτήτης του beach bar στη Χαλκιδική, όπου πραγματοποιήθηκε συναυλία με πάνω από 2.000 ανθρώπους, ανέφερε ότι την ίδια μέρα είχαν γίνει δύο έλεγχοι.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

«Την ημέρα της συναυλίας έγιναν δύο έλεγχοι και δεν είχαμε πρόβλημα. Χθες και σήμερα ήρθαν επίσης στο beach bar μας ελεγκτές και ήμασταν τυπικότατοι» δήλωσε στο thestival ο βασικός μέτοχος της επιχείρησης.

Υπενθυμίζεται ότι στην συγκεκριμένη συναυλία παραβρέθηκαν περισσότεροι από 2.000 νέες και νέοι. Όπως αποκάλυψε το thestival, μετά το πάρτι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό τρεις εργαζόμενοι της επιχείρησης, οι οποίοι και μπήκαν σε καραντίνα.

Από το ρεπορτάζ του thestival προκύπτει ότι το βράδυ της επίμαχης συναυλίας, άνδρες της ΕΛΑΣ πραγματοποίησαν δύο φορές ελέγχους στο beach bar, όπου και διαπιστώθηκε ότι ο αριθμός των παρευρισκομένων δεν ξεπερνούσε τον επιτρεπόμενο με βάση τα τετραγωνικά που έχει στη διάθεσή της η επιχείρηση.

Οι αστυνομικοί, ωστόσο βεβαίωσαν πρόστιμο για ηχορύπανση.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Αναρωτιεμαι…

    ..τι μπιτς μπαρ και βλακειες. Αμεσο κλείσιμο..δηλαδη χωρις μπητς...δεν μπορούμε ;;;;;

  2. avatar Αφού υπήρξε επιβεβαιωμένη διάσπορα

    ενώ αυτοί όπως ισχυρίζονται ήταν τυπικότατη στο γράμμα του νόμου κλείστε τα τελείως όλα τα του είδους διότι αποδεικνύεται ότι ούτε τηρώντας κανόνες δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσουν με την απαιτούμενη υγειονομική ασφάλεια.... Είναι η φύση της δραστηριότητας τέτοια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει