Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδούς και λεωφόρους των Δήμων Αργυρούπολης-Ελληνικού, Γλυφάδας και Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένηςμ θα πραγματοποιηθεί σήμερα από τις 09:30 έως τις 13:00, λόγω διεξαγωγής του 37ου Ετήσιου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ.

Αναλυτικά:

– Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, στο τμήμα της μεταξύ της εισόδου ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά και της οδού Ευρυάλης.

– Οδό Ευρυάλης, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Ποσειδώνος και της οδού Διαδόχου Παύλου.

– Οδό Διαδόχου Παύλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ευρυάλης και Γρ. Λαμπράκη.

– Δεξιά λωρίδα της Λ. Ποσειδώνος και εν συνεχεία της Λ. Κ. Καραμανλή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Βούλα, στο τμήμα τους μεταξύ της οδού Γρ. Λαμπράκη και της Πλ. Κρήτης.

– Δεξιά λωρίδα της Λ. Κ. Καραμανλή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Βουλιαγμένη, στο τμήμα της μεταξύ της Πλ. Κρήτης και της οδού Ακτής.

– Οδό Ακτής και στη συνέχεια αυτής (Ηλίου), στο τμήμα μεταξύ της Λ. Κ. Καραμανλή και της οδού Κρόνου (50 μέτρα μετά αυτής).

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.