Συναγερμός στην Αλεξανδρούπολη για θετικό κρούσμα κορονοϊού σε γάμο

Η γυναίκα που βρέθηκε θετική πήγε μόνο στην τελετή και όχι στο γλέντι


ΕΛΛΑΔΑ
15:02
03/08/2020
Συναγερμός στην Αλεξανδρούπολη για θετικό κρούσμα κορονοϊού σε γάμο
2
loading

Μετά τα περιστατικό σε γάμο στη Θεσσαλονίκη ένας νέος συναγερμός σήμανε από θετικό κρούσμα σε γάμο, αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα και όπως μετέδωσε το Open το κρούσμα κορονοϊού αφορά γυναίκα που είχε παρευρεθεί σε γάμο στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κοπέλα κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη αλλά διαμένει σε άλλη περιοχή της χώρας και ήρθε για να παραστεί στον γάμο των φίλων της. Μετά το μυστήριο που πραγματοποιήθηκε σε εκκλησία της Αλεξανδρούπολης, δεν αισθανόταν τόσο καλά και πήγε στο σπίτι της.

Η κοπέλα ενημέρωσε κάποιους φίλους της και τόσο χθες βράδυ όσο και σήμερα το πρωί, πάνω από 20 άτομα πήγαν επίσης στο Νοσοκομείο για να δώσουν δείγματα.

Παράλληλα ξεκίνησε η ιχνηλάτηση όσων ήρθε σε επαφή, ενώ  λόγω της αδιαθεσίας της δεν πήγε στο γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Dimi80

    Η γυναίκα αυτή λογικά νοσούσε πριν πάει στην πόλη αφού ζούσε αλλού. Αδιαθετησε και δεν πήγε στο γλέντι, άρα ενδεχομένως κάποιοι να τη γλίτωσαν. Μήπως λέω εγώ τώρα, να ελεγχθούν οι επαφές της και στην πόλη κατοικίας της εκτός από την Αλεξανδρούπολη πού πήγε για το γάμο των φίλων της;

  2. avatar ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ

    Δεν επιθυμώ να εισάγω καινά δαιμονια αλλά κάποιοι υπεύθυνοι από την Πολιτική Προστασία να δείξουν ενδιαφέρον και να μας απαντήσουν εάν αληθεύει η φήμη ότι έχουμε 7 κρουσματα covid19 στο Πόρο Τροιζηνίας.Εαν είναι αληθές τότε η απόκρυψη είναι εγκληματική .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει