Η πρωινή βόλτα με τα σκυλιά του για χαλάρωση και εκπαίδευση μετατράπηκε γρήγορα σε εφιάλτη για τον 26χρονο Γιάννη Καμπούρη από την Καστοριά ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με μια αρκούδα.

Ο 26χρονος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την περιπέτεια του και εξήγησε πώς τα πιστά του κυνηγόσκυλα τον έσωσαν από τα χειρότερα.

«Βγήκα στις 9 το πρωί να εκπαιδεύσω τα σκυλιά μου και σε ένα μέρος μου επιτέθηκε η αρκούδα. Τα σκυλιά ήταν περίπου 30 μέτρα μπροστά από μένα.

Ακούστηκε από αριστερά μου ένας θόρυβος και σταμάτησα. Μετά ακούστηκε πιο γρήγορα. Νόμιζα ότι ήταν κανένα γουρούνι σταματημένο και έβγαινε. Βγήκε μετά και είδα ότι είναι αρκούδα.

Άρχισε να μουγκρίζει, να φωνάζει και να τρέχεις προς το μέρος μου. Την είδαν τα σκυλιά, γύρισαν και μπήκαν ανάμεσα σε μένα και την αρκούδα και της γάβγιζαν.

Εκείνη δεν έκανε κίνηση να χτυπήσει τα σκυλιά παρ’ όλο που ήταν μπροστά της. Έτρεχε προς τα εμένα και έπεσε πάνω μου. Φώναζα. Με έριξε κάτω.

Έβαλα τα χέρια στο κεφάλι για να μη με δαγκώσει στο κεφάλι και το πρόσωπο. Με δαγκώνει στο δεξί χέρι, στο μπράτσο και εκείνη τη στιγμή ήρθαν και τα σκυλιά κοντά και της γάβγιζαν και εκείνη σηκώθηκε» περιέγραψε ο 26χρονος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Οι αρμόδιες υπηρεσίες πρέπει να έρθουν να δουν τι θα γίνει με τις αρκούδες».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.