Επαναπατρίστηκαν 110 Έλληνες που είχαν εγκλωβιστεί στη Ρωσία

Νωρίτερα, στο πλαίσιο της καλής φιλίας και συνεργασίας των δύο πλευρών, με το ίδιο αεροπλάνο, είχαν καταφθάσει στη Μόσχα 52 Ρώσοι που βρίσκονταν στην Ελλάδα


ΕΛΛΑΔΑ
1:28
01/06/2020
Επαναπατρίστηκαν 110 Έλληνες που είχαν εγκλωβιστεί στη Ρωσία
1
loading

Άλλοι 110 Έλληνες επέστρεψαν το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα με την τρίτη ειδική πτήση της Aegean από τη Μόσχα μέσα σε ένα μήνα.

Η πτήση επαναπατρισμού μετέφερε Έλληνες που είχαν εγκλωβιστεί στη Ρωσία εξαιτίας του κλεισίματος των συνόρων που είχε επιβληθεί έπειτα από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού. Και αυτή η πτήση, όπως και οι δύο προηγούμενες, υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης και συντονίστηκε από την πρεσβεία της Ελλάδος στη Ρωσία, σε συνεργασία με τα τρία γενικά προξενεία της Ελλάδος στη Μόσχα, στην Αγία Πετρούπολη και στο Νοβοροσίσκ.

Νωρίτερα, στο πλαίσιο της καλής φιλίας και συνεργασίας των δύο πλευρών, με το ίδιο αεροπλάνο, είχαν καταφθάσει στη Μόσχα 52 Ρώσοι που βρίσκονταν στην Ελλάδα, όπως ανέφερε στο λογαριασμό της στο Facebook η πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα. Με τις τρεις ειδικές πτήσεις έχουν επαναπατριστεί μέχρι σήμερα περισσότεροι από 400 Έλληνες και 234 Ρώσοι πολίτες.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar dk.

    Μόνο τώρα ??????? Η άλλες χώρες τους αντάλλαξαν εδώ και 2 μήνες ! Ακόμα και γράφετε της μπούρδες για το \"...πλαίσιο της καλής φιλίας και συνεργασίας των δύο πλευρών...\" ?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει