Με κεντρικό μήνυμα «Τα λέμε Εκεί!», η Ολυμπιακή Ζυθοποιία συνεχίζει την έμπρακτη ενίσχυση της στην αγορά της HO.RE.CA., ξεκινώντας μια νέα πρωτοβουλία για την υποστήριξη της επανεκκίνησης του κλάδου της εστίασης που έχει πληγεί σημαντικά τους προηγούμενους μήνες από τα απαγορευτικά μέτρα λειτουργίας λόγω της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης που επέφερε ο Covid-19.

Για την ομαλή επάνοδο όλων των καταστημάτων της κρύας αγοράς, είναι απολύτως σημαντική η άμεση επιστροφή των καταναλωτών στις αγαπημένες τους συνήθειες, όπως μια μάζωξη στο γνώριμο στέκι, μια κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής τους, μία μπύρα μετά τη δουλειά, ένα φαγητό στο μεζεδοπωλείο ή το ταβερνάκι που ξέρουν ότι θα τους φροντίσει, σε όλα τα μαγαζιά που αποτελούν το σημείο αναφοράς του καθενός.

Για την Καμπάνια Ενδυνάμωσης, δημιουργήθηκε μία σειρά videos, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, με μηνύματα παρότρυνσης και ενθάρρυνσης, εστιάζοντας στον καταλυτικό παράγοντα της ψυχολογίας του πελάτη αλλά και του επιχειρηματία για την επανεκκίνηση του κλάδου της εστίασης. Βασικό στόχο έχει το να προτρέψει το κοινό να επισκεφθεί ξανά και πάντα με ασφάλεια τα αγαπημένα σημεία της γειτονιάς, της πόλης, της χώρας μας, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο το νέο ξεκίνημα των καταστημάτων της κρύας αγοράς.

Τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία υπογράφει η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με τη συμμετοχή των τριών τοπικώς παραγόμενων σημάτων της: FIX Hellas, Mythos και Kaiser.

Εμείς, τα λέμε εκεί. Εσείς;