Στο Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 34χρονη, που δέχθηκε την Τετάρτη φρικτή επίθεση με καυστικό υγρό, ενώ έφτανε στη δουλειά της, στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η γυναίκα έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις και οι γιατροί εκφράζουν αισιοδοξία για την όρασή της.

Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που της επιτέθηκε, με τις αρχές να εξετάζουν εξονυχιστικά το υλικό τόσο από το κινητό της 34χρονης όσο και από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή όπου έγινε η επίθεση. 

Έχουν ήδη ληφθεί περισσότερες από είκοσι καταθέσεις, από το επαγγελματικό, το οικογενειακό και το φιλικό περιβάλλον του θύματος, ωστόσο αυτές έχουν δώσει πολύ λίγα αξιοποιήσιμα στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την κρατική τηλεόραση, στις μέχρι στιγμής συνομιλίες της με τις αρχές η 34χρονη είναι πολύ «μαγκωμένη», δηλώνοντας πως δεν γνωρίζει τη γυναίκα που της επιτέθηκε και πως προσπαθεί να θυμηθεί. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η 34χρονη φέρεται να υπέδειξε άτομο άτομο από το επαγγελματικό της περιβάλλον, που όμως είχε άλλοθι για τη στιγμή της επίθεσης.

Θολό παραμένει και το δρομολόγιο διαφυγής, αν η δράστης χρησιμοποιησε κάποιο μέσο ή πιθανόν τη βοήθησε συνεργός της. Το οπτικό υλικό που έχουν έως τώρα οι αστυνομικές αρχές δεν βοηθάει τις έρευνες σε αυτό το σημείο.