Αλλαγή σκυτάλης στη γενική διεύθυνση του ΣΕΤΕ, την οποία αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Λαμνίδης, διατηρώντας ταυτόχρονα και τη γενική διεύθυνση του νεοσύστατου Ινστιτούτου του Συνδέσμου (ΙΝΣΕΤΕ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΕΤΕ, η διττή θέση θα επιτρέψει τον αποτελεσματικότερο έλεγχο και συντονισμό του συνόλου της λειτουργίας του Συνδέσμου και των υποστηρικτικών της εργαλείων. Ο κ. Λαμνίδης αντικαθιστά τον κ. Γιώργο Δρακόπουλο, ο οποίος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον ΣΕΤΕ, ύστερα από 20 χρόνια προσφοράς.

Σε δήλωση του ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε: «Το 2014 θα είναι μια χρονιά κατά την οποία ο ΣΕΤΕ θα αλλάξει γραμμή πλεύσης και θα επιταχύνει την εφαρμογή των καινοτομιών του. Δουλεύοντας συλλογικά τόσο με το ΙΝΣΕΤΕ, όσο και με την Marketing Greeceθεωρούμε ότι ο Σ’υνδεσμος θα επιτύχει τους στόχους του και θα συμβάλλει καλύτερα στην υποστήριξη του Κράτους ως κοινωνικός εταίρος. Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Λαμνίδης, με την εμπειρία, την επιχειρηματική σκέψη και τη διορατικότητα που τον διακρίνει, θα οδηγήσει τον ΣΕΤΕ στην εκπλήρωση των στόχων του».

Υπενθυμίζεται ότι στο ΙΝΣΕΤΕ καθήκοντα επιστημονικού διευθυντή έχει αναλάβει ο Άρης Ίκκος και καθήκοντα διοικητικού διευθυντή, ο Γιώργος Αμβράζης. Παράλληλα, τον συντονισμό της επικοινωνίας του ΣΕΤΕ και του ΙΝΣΕΤΕ αναλαμβάνει ο κ. Ξενοφών Πετρόπουλος, μέχρι σήμερα υπεύθυνος επικοινωνίας του ΣΕΤΕ.