Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι στον 34χρονο πατέρα που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο δρόμο Μοίρες – Άγιοι Δέκα στην Κρήτη.

Η κηδεία του θα γίνει στις 5 το απόγευμα στο Φουρνοφάραγγο του Δήμου Γόρτυνας. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε η οικογένεια ανασύρθηκαν τραυματισμένοι η 30χρονη σύζυγός του και τα δύο τους παιδιά.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή. Οι πυροσβέστες, σύμφωνα με το ekriti.gr, πάγωσαν από το θέαμα στο αυτοκίνητο της οικογένειας. Ο 34χρονος νεκρός και η 30χρονη σύζυγός του βαριά τραυματισμένη. Τα παιδιά είχαν τις αισθήσεις τους και έκλαιγαν.

Η κινητοποίηση ήταν τεράστια. Η 30χρονη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένη, σε κρίσιμη κατάσταση. Υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και κατάγματα. Το κοριτσάκι όπως και ο 5χρονος αδελφός του μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ.

Το κορίτσι εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων με κακώσεις και κατάγματα, ωστόσο δεν διασωληνώθηκε. Ο 5χρονος νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική.

(φωτογραφία αρχείου)