H P&G, η εταιρεία που «μπαίνει»κάθε μέρα σπίτι μας με τα γνωστά και αγαπημένα προϊόντα της, δεν θα μπορούσε να  λείπει από την  προσπάθεια στήριξης της κοινωνίας, τη δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδο που διανύουμε.

Μαζί με τα προϊόντα Always, Ariel & Fairy, ενίσχυσε μέσω δωρεάς στο Υπουργείο Υγείας τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ενώ βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα σε τοπικούς φορείς και οργανισμούς που σκοπό έχουν την προστασία και φροντίδα ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, καλύπτοντας ανάγκες σε προϊόντα προσωπικής υγιεινής και οικιακής φροντίδας για περισσότερους από 35.000 συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, ειδικά τώρα λόγω της πανδημίας.

Με μια συνολική συνεισφορά άνω των 300.000 ευρώ, η P&G και τα εμβληματικά της προϊόντα μέσα από τις παραπάνω δράσεις, συνδράμουν στην προσπάθεια ανακούφισης των έκτακτων αναγκών στη χώρα μας και βρέθηκαν δίπλα σε ανθρώπους που τώρα, περισσότερο από ποτέ, το έχουν ανάγκη.

Το Αriel φροντίζει εκείνους που δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρά ρούχα

Στην Ελλάδα, πάνω από 20.000 συνάνθρωποί μας, ζουν σε συνθήκες αστεγίας, χωρίς πρόσβαση σε καθαρά ρούχα. Το Αriel, ως κορυφαία μάρκα στην κατηγορία των απορρυπαντικών στην Ελλάδα, πρεσβεύει ότι η καθαριότητα είναι ουσιώδης ανάγκη κάθε ανθρώπου και άρρηκτα συνδεδεμένη με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Στο πλαίσιο αυτό, στηρίζει έμπρακτα εδώ και 4 χρόνια το έργο της Ithaca – του πρώτου Κινητού Πλυντηρίου Ρούχων για Άστεγους στην χώρα μας. Από το 2016, η Ithaca μαζί με το Ariel έχουν εξυπηρετήσει 5.500 άστεγους συνανθρώπους μας, πλένοντας πάνω από 70.000 κιλά ρούχων.

Τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, το Αriel είναι και πάλι δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη, στηρίζοντας το Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων που δημιουργήθηκε ως μέτρο προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού για τους ανθρώπους που δεν έχουν στέγη: Προχώρησε στην προσφορά απορρυπαντικών προϊόντων ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες πλυσίματος ρούχων των άστεγων φιλοξενούμενων του κέντρου, ενώ ένωσε και πάλι τις δυνάμεις του με την Ithaca, η οποία προσφέρει τεχνογνωσία και ανθρώπινο δυναμικό ώστε να λειτουργούν καθημερινά οι χώροι πλυντηρίων της δομής.

Το Αriel δεσμεύεται να συνεχίσει την προσπάθεια και θα παραμείνει στο πλευρό των αστέγων συμπολιτών μας. Καθώς δεν μπορούμε να προβλέψουμε πόσο θα διαρκέσει η κρίση, οι άνθρωποι πίσω από το Ariel, σε στενή συνεργασία με την ομάδα της Ithaca, είναι και θα παραμείνουν στο πλευρό των άστεγων συμπολιτών μας και θα συνεχίσουν την προσπάθεια προς επίτευξη του τελικού στόχου: κάθε άστεγος συνάνθρωπός μας να έχει πρόσβαση σε καθαρά ρούχα, ειδικότερα τώρα που η προσωπική υγιεινή είναι σημαντικότερη από ποτέ.

Εκπρόσωπος της Ithaca αναφέρει:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που έχουμε στο πλευρό μας συνεργάτες όπως το Ariel, το οποιο μας στηρίζει ενεργά από την αρχή της δράσης μας. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που πιστεύουν στο όραμα σου και είναι δίπλα σου εμπράκτως σε κάθε σου βήμα.

Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε από καρδιάς που σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για όλους είναι κοντά μας καθημερινά, καθώς επίσης και στη νέα μας προσπάθεια να υποστηρίξουμε το πολυδύναμο κέντρο αστέγων του Δήμου Αθηναίων. Μαζί πάντα μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα».

Πασχαλινό γεύμα σε 800 άστεγους συνανθρώπους μας απο το Fairy

Το Fairy γνωρίζει καλά από μεγάλα τραπέζια.. Από τραπέζια γιορτινά, οικογενειακά…Φέτος το Πάσχα   όμως, που όλα ήταν διαφορετικά και μεγάλα τραπέζια δεν στρώθηκαν πουθενά, το Fairy

φρόντισε να κάνει  λίγο πιο γιορτινή την Κυριακή του Πάσχα για τους άστεγους συνανθρώπους μας στις  Δομές Φιλοξενίας  του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, προσφέροντας ένα παραδοσιακό  Πασχαλινό γεύμα, με  αρνάκι & πατάτες, κόκκινα αυγά, τσουρέκι και πασχαλινά κουλούρια.

Τη συνταγή για το Πασχαλινό γεύμα την προσέφερε ο Σεφ Γιώργος Τσούλης ο οποίος προέτρεψε τους followers του μέσω του λογαριασμού του στο instagram να γίνουν  έστω και με τη σκέψη όλοι “μαζί” ένα μεγάλο τραπέζι για εκείνη την ημέρα!