Μια πόλη γεμάτη από χιόνι και προϊόντα τεχνολογίας «κλείνει» σε μια γυάλινη σφαίρα στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ αυτά τα Χριστούγεννα και καλεί τους επισκέπτες να κερδίσουν απίθανα δώρα.

Έως τις 6 Ιανουαρίου 2014, μέσα από την πρωτότυπη και διαδραστική ενέργεια «Like it Snow» στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook (https://www.facebook.com/Germanos), οι ενδιαφερόμενοι βλέπουν σε live streaming τι γίνεται μέσα στην πόλη που έχει «χτιστεί» στη γυάλινη σφαίρα από συσκευές τεχνολογίας.

Κάνοντας Like μαντεύουν πόσο χιόνι θα πέσει για να γεμίσει η σφαίρα και μπορούν να κερδίσουν τα προϊόντα που έχει μέσα. Πλούσια δώρα Samsung, όπως Smartphones, Τablets, Smart TV, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, αξεσουάρ κινητών κ.ά. περιμένουν τους φίλους της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Facebook, αλλά και τους επισκέπτες του The Mall Athens.

Τα δώρα και οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ. Στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens, καθημερινά οι καταναλωτές λαμβάνουν ένα ειδικό έντυπο που τους επιτρέπει να δουν τι δώρο έχουν κερδίσει στη στιγμή. Τετραήμερα ταξίδια σε πολυτελείς προορισμούς στην Ελλάδα, προπληρωμένες κάρτες αξίας 200 ευρώ, δεκάδες δωροεπιταγές ΓΕΡΜΑΝΟΣ και χιλιάδες άλλα δώρα τεχνολογίας περιμένουν και αυτές τις γιορτές τους επισκέπτες των καταστημάτων.