Το «Δέντρο της Αγάπης» ανοίγει τα κλαδιά του απόψε στην κεντρική πλατεία των Σερρών.

Το πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο, 8 μέτρων, που στήνεται τα τελευταία χρόνια στην κεντρική πλατεία των Σερρών και θα φωτιστεί απόψε.

Πρόκειται για μια κοινωνική, φιλανθρωπική και πολιτιστική εκστρατεία, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στις Σέρρες, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα. Η πρωτοβουλία ανήκει στο ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση, και στην πρόεδρό του Φωτεινή Αραμπατζή, ξεκίνησε το 2004 με πολύτιμο συμπαραστάτη το Λύκειο των Ελληνίδων Σερρών και στηρίχθηκε από την πρώτη στιγμή από όλους τους Σερραίους.

Το «Δέντρο της Αγάπης» είναι ένα ανθρώπινο κάλεσμα σε όλους, να στηρίξουν τη φιλανθρωπική προσπάθεια που γίνεται, αγοράζοντας χριστουγεννιάτικες μπάλες και άλλα στολίδια, και από τα έσοδά τους να βοηθηθούν πολλοί αναξιοπαθούντες πολίτες.

Πλαισιώνεται από ένα εορταστικό τριήμερο πρόγραμμα που συμμετέχουν Σερραίοι μικροί και μεγάλοι, χορευτικοί παραδοσιακοί σύλλογοι, μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.