Ο Πέτρος Γαϊτάνος είναι ένα όνομα άρρηκτα συνδεδεμένο με το Πάσχα και το θέμα της θρησκείας. Φέτος η νέα διαφήμιση του πολυκαταστήματος παιχνιδιών Jumbo είναι προσαρμοσμένη στο κλίμα της εποχής. Ο γνωστός καλλιτέχνης μένει σπίτι, όπως και όλοι οι Έλληνες, εν μέσω καραντίνας.

«Αυτό τελικά ταιριάζει και φέτος» λέει στην αρχή της διαφήμισης, όπου φαίνεται ο ίδιος σε σποτ προηγούμενων ετών να πλένει τα χέρια του. «Πλένουμε καλά τα χέρια και μένουμε σπίτι» λέει ο γνωστός καλλιτέχνης, ενώ ακούγεται να ψέλνει.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα σε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελα Χαμογέλα» στο Open ο Πέτρος Γαϊτάνος δήλωσε στεναχωρημένος που δεν θα μπορέσει να εκκλησιαστεί τη Μεγάλη Εβδομάδα.

«Εμείς που θέλουμε να πηγαίνουμε στις εκκλησίες, που είμαστε εκατομμύρια άνθρωποι, εμείς που πιστεύουμε στην αποκάλυψη του Θεού που είναι ο Χριστός, αισθανόμαστε λυπημένοι, είμαστε στεναχωρημένοι , μας πονάει που δεν μπορούμε να εκκλησιαστούμε και ιδιαιτέρως τώρα τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση. Αλλά και αυτό ακόμη είναι μια καθαρή συναίσθηση υπακοής. Είναι πολύ ωραίο πράγμα η υπακοή, όχι όμως με την έννοια της δουλοπρέπειας και της ανελευθερίας γιατί ο Θεός μας αφήνει ελεύθερους και αυτή η περίοδος τώρα, που θα ζήσουμε τις επόμενες ημέρες, είναι πολύ δυνατή» είχε πει χαρακτηριστικά.

Δείτε τη νέα διαφήμιση: