Πάσχα 2020: Ο Πέτρος Γαϊτάνος μένει σπίτι φέτος στη νέα διαφήμιση των Jumbo

Στο κλίμα των ημερών ο γνωστός καλλιτέχνης


ΕΛΛΑΔΑ
9:11
13/04/2020
Πάσχα 2020: Ο Πέτρος Γαϊτάνος μένει σπίτι φέτος στη νέα διαφήμιση των Jumbo
4
loading

Ο Πέτρος Γαϊτάνος είναι ένα όνομα άρρηκτα συνδεδεμένο με το Πάσχα και το θέμα της θρησκείας. Φέτος η νέα διαφήμιση του πολυκαταστήματος παιχνιδιών Jumbo είναι προσαρμοσμένη στο κλίμα της εποχής. Ο γνωστός καλλιτέχνης μένει σπίτι, όπως και όλοι οι Έλληνες, εν μέσω καραντίνας.

«Αυτό τελικά ταιριάζει και φέτος» λέει στην αρχή της διαφήμισης, όπου φαίνεται ο ίδιος σε σποτ προηγούμενων ετών να πλένει τα χέρια του. «Πλένουμε καλά τα χέρια και μένουμε σπίτι» λέει ο γνωστός καλλιτέχνης, ενώ ακούγεται να ψέλνει.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα σε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελα Χαμογέλα» στο Open ο Πέτρος Γαϊτάνος δήλωσε στεναχωρημένος που δεν θα μπορέσει να εκκλησιαστεί τη Μεγάλη Εβδομάδα.

«Εμείς που θέλουμε να πηγαίνουμε στις εκκλησίες, που είμαστε εκατομμύρια άνθρωποι, εμείς που πιστεύουμε στην αποκάλυψη του Θεού που είναι ο Χριστός, αισθανόμαστε λυπημένοι, είμαστε στεναχωρημένοι , μας πονάει που δεν μπορούμε να εκκλησιαστούμε και ιδιαιτέρως τώρα τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση. Αλλά και αυτό ακόμη είναι μια καθαρή συναίσθηση υπακοής. Είναι πολύ ωραίο πράγμα η υπακοή, όχι όμως με την έννοια της δουλοπρέπειας και της ανελευθερίας γιατί ο Θεός μας αφήνει ελεύθερους και αυτή η περίοδος τώρα, που θα ζήσουμε τις επόμενες ημέρες, είναι πολύ δυνατή» είχε πει χαρακτηριστικά.

Δείτε τη νέα διαφήμιση:

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Φωνή Θεού

  Κύριε Πέτρο να κάνουμε υπακοή την έχετε μπερδέψεις την λέξη υπακοή μάλλον.Εγω είμαι Θρησκευόμενη όχι Θρησκόληπτοι και διαβάστε και κανένα βιβλίο ιστορίας την έκανε ο Καποδίστριας επι καιρό πανώλης δεν έκλεισε καμία Εκκλησία.Οπως και τώρα η Σερβία και η Γεωργία δεν έκλεισε καμία εκκλησία αυτά τα Κράτη δεν έχουν Πανδημία σας ρωτώ.Ειστε με τον Κύριο ημων Ιησού Χριστο η με το σύστημα αυτά τα δυο δεν ταιριάζουν δεν μπορεί να είμαι λίγο με το Θεό λίγο με τον Διαβολο θα είσαι η με το Θεο η με τον Διαβολο.

  1. avatar χα χα χα

   χριστιανοταλιμπαν ?

  2. avatar Τσακ Μπαμ

   Αν νομίζεις ότι η φωνή σου είναι του Θεού και το βάζεις σαν nickname, τότε καλή ανάρρωση

 2. avatar πάτερ Ευλάμπιος

  Αχ καλέ τι γλυκός που είναι

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει