Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας έχει εκφράσει σε πολλές περιπτώσεις εμπράκτως τη στήριξή του σε γιατρούς και νοσηλευτές στη μάχη που δίνουν κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Σε αυτή του την προσπάθεια ο κ. Τσιόδρας βρέθηκε στο «Αττικόν Νοσοκομείο», μιλώντας με το προσωπικό και βλέποντας από κοντά τη δύσκολη δουλειά τους.

Σημειώνεται ότι το νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» επαναλειτούργησε προσφάτως και σε αυτό νοσηλεύονται ήπια κρούσματα του κορονοϊού, ώστε να «ανακουφίζονται» τα νοσοκομεία αναφοράς.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook στην οποία δημοσιεύονται και φωτογραφίες από την επίσκεψή του στο νοσοκομείο, βρέθηκε στο πλευρό γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.

Δείτε την ανάρτηση:

«Τις φωτογραφίες μου τις έστειλε φίλη νοσηλεύτρια η οποία με δική της επιθυμία ζήτησε να μετατεθεί στο νοσοκομείο λοιμωδών Αγίας Βαρβάρας που επαναλειτουργει τις τελευταίες εβδομάδες. Στις φωτογραφίες είναι ο κ. Τσιόδρας ο οποίος είναι μαζί τους κάθε μέρα από το πρωί για να τους συντονίσει και να τους κάνει μαθήματα και μετά χωρίς διακοπή περνάει στην ενημέρωση μας. Διάβασα σήμερα πως άλλη ελληνική επιστημονική ομάδα έκανε μια σπουδαία ανακάλυψη για την εξέλιξη του ιού που ίσως σώσει πολλούς ανθρώπους. Αυτή είναι η Ελλάδα που αγαπούμε. Από την νοσοκόμα που παίρνει στην πλάτη της την ευθύνη, μέχρι το βαρύ πυροβολικό που ανοίγει δρόμους για την ανθρωπότητα. Πόσος πολύτιμος χώρος έχει καεί από τον δημόσιο διάλογο που ανήκει στο έργο αυτων των ανθρώπων αλλά αντίθετα αναλώθηκε σε σκουπίδια;».