Το πλοίο «Olympic Champion» ήταν έτοιμο να δέσει στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας ερχόμενο από Ανκόνα και με τελικό προορισμό την Πάτρα, με επιβαίνοντες οπαδούς ποδοσφαιρικής ομάδας.

Στην Ηγουμενίτσα περίμεναν άλλοι οπαδοί προκειμένου να επιβιβαστούν στο ίδιο πλοίο για να πάνε στην Ιταλία και μόλις είδαν τους «αντιπάλους» τους τα αίματα άναψαν και άρχισε η ρίψη αντικειμένων, παρεμποδίζοντας ταυτόχρονα την ομαλή φορτοεκφόρτωση του πλοίου.

Τελικά οι 389 επιβάτες που περίμεναν στο λιμάνι για να πάνε στην Ιταλία, επιβιβάστηκαν με ασφάλεια σε άλλο πλοίο στο «Cruise Olympia» και απέπλευσαν, ενώ το «Olympic Champion» απομακρύνθηκε  για λίγο και επέστρεψε στο λιμάνι αποβιβάζοντας τους 344 επιβάτες και ξεκινώντας πάλι για Ανκόνα.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά δύο μέλη του πληρώματος και ένας επιβάτης του «Olympic Champion», οι οποίο μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.