Μέσα από το νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες μίλησε η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη. Σε τηλεφωνική της επικοινωνία με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η ηθοποιός φανερά ευδιάθετη αρκέστηκε στο να ευχηθεί «Καλημέρα» στους τηλεθεατές.

Η Μάρθα Καραγιάννη, όπως έγινε γνωστό χθες Δευτέρα, τις τελευταίες μέρες νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Ο φίλος της και ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η ηθοποιός λέγοντας: «Η φίλη μου Μάρθα Καραγιάννη είχε πυρετό, πόνο στη δεξιά κοιλία και τάση για εμετό. Σκεφτήκαμε ότι πρέπει να μπούμε σε νοσοκομείο. Τη μεταφέραμε με τη Ντόρα Δούμα σε κλινική, κάναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και σε λίγες ημέρες ο πυρετός έπεσε».

Η διάγνωση των γιατρών, όπως αποκάλυψε ο στενός φίλος της ηθοποιού είναι χολοκυστίτιδα, μια φλεγμονή της χοληδόχου κύστης.

«Αν δεν υπάρξουν πέτρες η φλεγμονή αντιμετωπίζεται με θεραπευτική αγωγή. Αν υπάρξουν πέτρες τότε χρειάζεται χειρουργείο. Οι θεράποντες ιατροί έχουν τον τελευταίο λόγο. Για να μη γράφονται πράγματα αναλαμβάνω την ευθύνη και σας λέω ότι αυτή είναι η διάγνωση» δήλωσε ο Δημήτρης Σούρας και τόνισε πως η ηθοποιός αναρωτιέται συνεχώς και ρωτάει «πότε θα πάει σπίτι της».

Λίγο μετά, σε τηλεφωνική επικοινωνία της εκπομπής με τη συγκάτοικο και φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρα Δούμα, πήρε το τηλέφωνο η ίδια η ηθοποιός και είπε «Καλημέρα» στην παρουσιάστρια, ενώ παράλληλα την ευχαρίστησε για τις ευχές της για γρήγορη ανάρρωση.