Ζεσταίνουν τα τρακτέρ οι αγρότες στην Αχαΐα

Είναι αποφασισμένοι να βγουν στους... δρόμους


ΕΛΛΑΔΑ
9:10
29/10/2013
Ζεσταίνουν τα τρακτέρ οι αγρότες στην Αχαΐα
1
loading

Αποφασισμένοι να βγουν στους δρόμους είναι οι αγρότες της Αχαΐας αντιδρώντας στον ενιαίο φόρο που προωθεί η κυβέρνηση καθώς καλούνται να πληρώσουν όχι μόνο για τα αγροτεμάχια αλλά και τις αποθήκες και τους στάβλους που διατηρούν.

Χθες το απόγευμα οι αγρότες της Αχαΐας πραγματοποίησαν μαζική συνέλευση στην Κάτω Αχαΐα, επισημαίνοντας τα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, στα οποία έρχεται να προστεθεί και η φορολόγηση τόσο των αγροτεμαχίων, όσο και των αγροτικών εγκαταστάσεων.

«Η κατάσταση που βιώνουμε είναι τραγική. Την ώρα που οι τιμές σε αγροτικά εφόδια, λιπάσματα, πετρέλαιο, ρεύμα ανεβαίνουν, έρχεται η κυβέρνηση να μας δώσει τη χαριστική βολή. Παρά τις κατά καιρούς επισημάνσεις των κυβερνώντων πως ο πρωτογενής τομέας χρειάζεται στήριξη, γιατί μπορεί να αποτελέσει την ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας, μας εξοντώνουν και μας αναγκάζουν να εγκαταλείψουμε την ελληνική ύπαιθρο», ανέφερε ο αντιπρόσωπος στην ΠΑΣΕΓΕΣ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΣ Πατρών, Τάκης Λαλιώτης.

Οι αγρότες αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν νέα συνάντηση την ερχόμενη Κυριακή, στον ίδιο χώρο, προκειμένου σε συντονισμό και με τους συναδέλφους τους, ανά την Ελλάδα να καθορίσουν τις μορφές των κινητοποιήσεών τους.

(φωτογραφία αρχείου)

Πηγή: thebest.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει