Το φθινόπωρο φέτος έχει πράσινο χρώμα και αποπνέει φυσικότητα και αέρα ανανέωσης καθώς ο καφές Nescafé Green Blend, σε καλεί να ανακαλύψεις τη δική σου πράσινη πλευρά και να ξεκινήσεις δυναμικά τη φθινοπωρινή σεζόν με Green Yoga!

Ο Nescafé Green Blend συνεργάζεται με τα γυμναστήρια Planet (Ψυχικού/Βριλησσίων/Ν. Ερυθραίας/Περιστερίου/Παγκρατίου) και το Gym Tonic Γλυφάδας και σε καλεί να ανακτήσεις τη φόρμα σου και να βρεις τον φυσικό τρόπο ζωής σου. Οι επισκέπτες των γυμναστηρίων θα έχουν την ευκαιρία, καθημερινά, να ξεκινάνε και να ολοκληρώνουν την ημέρα τους στο γυμναστήριο, «φυσικά», απολαμβάνοντας μια ζεστή κούπα Nescafé Green Blend.

Ο καφές Nescafé Green Blend με την υπέροχη γεύση και το απαλό, φυσικό του άρωμα είναι ιδανική επιλογή μέσα στην ημέρα για να ολοκληρώσεις το πρόγραμμα της διατροφής σου καθώς με την καινοτομία που τον χαρακτηρίζει συνδυάζει εκχύλισμα καβουρδισμένων και πράσινων ακαβούρδιστων κόκκων καφέ. Τα χαρακτηριστικά του αυτά χαρίζουν μοναδική αίσθηση φυσικότητας που χρειάζεσαι στην καθημερινότητα σου!

Παράλληλα, ο Nescafé Green Blend βάζει την υπογραφή του στο νέο πρόγραμμα των γυμναστηρίων που φέρει το όνομα «Green Yoga». Η ομάδα των ειδικών των γυμναστηρίων Planet και Gym Tonic με επικεφαλής τη Νίκη Πετρουλάκη, εμπνέονται από τον πράσινο καφέ και τις ευεργετικές του ιδιότητες, συνδυάζουν μια από τις πλέον αγαπημένες μορφές γυμναστικής και δημιουργούν ένα ειδικό πρόγραμμα που αποπνέει φυσικότητα και συμβάλλει ακόμα περισσότερο στον ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Φέτος το φθινόπωρο ανακάλυψε και εσύ την «πράσινη» πλευρά σου «φυσικά», παρέα με το Nescafé Green Blendκαι δώσε την απαραίτητη ενέργεια και ισορροπία στην καθημερινότητα σου.