Υπήρξε από τις ξακουστές πρωταγωνίστριες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου. Έγινε κυρίως γνωστή από τη συμμετοχή της σε ταινίες-παραγωγές της Φίνος Φιλμς τις δεκαετίες του ΄60 και του ΄70.

Η γνωστή ηθοποιός από το 1987 ηγείται της θεατρικής εταιρείας «Πράξη» που εδρεύει στο θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας, σχήμα που θεωρείται από τα πλέον ποιοτικά στην Ελλάδα.

Έχει ανεβάσει αρκετά έργα συγγραφέων και έχει συνεργαστεί με τους πιο γνωστούς σκηνοθέτες του ελληνικού χώρου. Τη δεκαετία του ΄70 πρωταγωνίστησε σε πετυχημένες σειρές του BBC.

Το 2000 της απονεμήθηκε το «θεατρικό έπαθλο Μαρίκα Κοτοπούλη» από το «Κέντρο Μελέτης και Έρευνας του Ελληνικού Θεάτρου-Θεατρικό Μουσείο».

Η Μπέττυ Αρβανίτη ετοιμάζεται για το έργο «Βρικόλακες» που θα ανέβει στο θέατρο Οδού Κεφαλληνίας με αφορμή το έτος Ίψεν 2014 και κάνει πρόβες για το έργο.

Η ηθοποιός στον ελεύθερό της χρόνο κολυμπάει αλλά τώρα που χειμωνιάζει νοσταλγεί το καλοκαίρι. Το αγαπημένο της ταξίδι είναι στα νησιά του Αιγαίου. Όπως έχει πει, είναι πολύ ανυπόμονη και εκτιμάει πάρα πολύ όταν ένας άνθρωπος είναι έξυπνος.

Πιστεύει πάρα πολύ στο ταλέντο των νέων ανθρώπων και θέλει να δίνει ευκαιρίες όμως το πιο σημαντικό, όπως λέει, είναι να πιστεύει κανείς στο ένστικτό του.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».