Τη θέση του απέναντι από τον Λευκό Πύργο, πήρε για ακόμα μία χρονιά, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο ρύθμισης τροχονόμος, ο οποίος από το γνωστό «βαρέλι» του, ρυθμίζει την κυκλοφορία των οχημάτων.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Τα τελευταία χρόνια, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, είθισται το ιστορικό βαρέλι των τροχονόμων να κάνει την εμφάνιση του, στην αρχή της λεωφόρου «Μεγάλου Αλεξάνδρου».

Η εκδήλωση αυτή της Διεύθυνσης Τροχαίας, πέρα από το γεγονός ότι γίνεται προς τιμήν των τροχονόμων οι οποίοι, ακόμη και κάτω από δύσκολες για εκείνους συνθήκες, ρυθμίζουν την κυκλοφορία, μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή, κατά την οποία μέσα από το βαρέλι τους οι τροχονόμοι ρύθμιζαν την κυκλοφορία.

Ο τροχονόμος δέχθηκε δώρα και ευχές για το νέο έτος από εκπροσώπους της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, εκπροσώπους κομμάτων αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

To «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου, ο βουλευτής Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. και Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και ο Διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος κ. Θωμάς Γέρμανος.