Παγκρήτια κινητοποίηση στις 20 Σεπτεμβρίου στις 11:00 το πρωί στα Χανιά θα πραγματοποιήσουν οι συνδικαλιστικές ενώσεις και τα Σώματα Ασφαλείας, όπως αποφάσισαν ομόφωνα στη διάρκεια σύσκεψης την περασμένη Κυριακή.

Στην σύσκεψη των συνδικαλιστικών ενώσεων Κρήτης, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι στα Σώματα Ασφαλείας, συζήτησαν οικονομικά και θεσμικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο τους.

Στην σύσκεψη παρέστησαν και τοποθετήθηκαν οι βουλευτές Λευτέρης Αυγενάκης, Μάξιμος Συνετάκης, Νότης Μαριάς, η κ. Ερμιόνη Ουρανού, ο εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη, η εκπρόσωπος των βουλευτών κ. ά. Εκτός αυτού, παραβρέθηκαν ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης, υποστράτηγος Μανώλης Παραβολιδάκης, ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης Κωνσταντίνος Αραβιάκης και ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου ταξίαρχος Μιχάλης Καραμαλάκης, ο βοηθός γενικού αστυνομικού διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης ταξίαρχος Γιώργος Σκανδαλάκης, στους οποίους δόθηκε ψήφισμα και υπόμνημα.
Εν τω μεταξύ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τομεάρχης Οικονομικών, βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς, όπως είχε δεσμευτεί στη διάρκεια της σύσκεψης κατέθεσε αναφορά χθες στη Βουλή την μελέτη-πρόταση για τη μεταρρύθμιση της ΕΛ.ΑΣ. στην Περιφέρεια Κρήτης των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου, Λασιθίου και ζήτησε από τον αρμόδιο υπουργό να τον ενημερώσει για τα μέτρα που σκοπεύει να λάβει και τις άμεσες ενέργειές του για την υλοποίηση της εν λόγω πρότασης.

Πηγή: rethnea.gr