Το καλοκαίρι μπορεί να τελείωσε αλλά το RIVER WEST κάνει την επιστροφή στο σχολείο κυριολεκτικά παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους…μαθητές.

Για περισσότερες από 20 μέρες μουσική, διασκέδαση και μοντέρνες δραστηριότητες περιμένουν μικρούς και μεγάλους παράλληλα με όλες τις απαραίτητες αγορές για τη νέα σεζόν που ξεκινά.

Από τις 06 έως τις 28 Σεπτεμβρίου, καθημερινά 17:00 – 21:00 και το Σάββατο 11.00-19.00 όλοι οι μικροί φίλοι του RIVER WEST μπορούν, με την επίβλεψη έμπειρων προπονητών και εντελώς δωρεάν, να μυηθούν τα μυστικά του μπάσκετ και να μάθουν πώς να γίνουν οι καλύτεροι στα τρίποντα. Επιπλέον, στον ειδικά προσαρμοσμένο γήπεδο που θα έχει δημιουργηθεί στο εμπορικό κέντρο θα εξασκηθούν στις ντρίπλες και τις αποκρούσεις, ανακαλύπτοντας τον δυναμικό κόσμο του ποδοσφαίρου. Και για τους πιο…«προχωρημένους», το παιχνίδι αποκτά άλλη διάσταση και αποκαλύπτει τις ικανότητες και τη δεξιοτεχνία τους στο ποδόσφαιρο μέσα από τη δραστηριότητα German Goalpost που συνδυάζει τεχνική και δύναμη.

Και επειδή η ευελιξία και η δεξιοτεχνία είναι μέρος κάθε παιχνιδιού και αθλήματος, οι μικροί φίλοι του εμπορικού θα έχουν τη δυνατότητα να τις αναπτύξουν δοκιμάζοντας διαφορετικά, ενδιαφέροντα παιχνίδια. Στο RIVER WEST όμως, η ζωή γίνεται παιχνίδι για μικρούς και για μεγάλους! Όλοι μπορούν να πάρουν μέρος στο Τουρνουά Επιτραπέζιο Ποδοσφαιράκι, που θα πραγματοποιηθεί στο 3ο επίπεδο του RIVER WEST, δημιουργώντας επικές μάχες και φιλικό ανταγωνισμό στο παιχνίδι που σαγηνεύει κάθε γενιά.

Η επιστροφή στα θρανία του RIVER WEST εκτός από παιχνίδια είναι και γεμάτη δώρα! Όλοι οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα έχουν τη δυνατότητα, πραγματοποιώντας αγορές αξίας €30, να πάρουν μέρος στην κλήρωση και να κερδίσουν μοναδικά δώρα από τα καταστήματα του RIVER WEST.

Αυτό το Σεπτέμβριο, το RIVER WEST προσφέρει μοναδικές επιλογές για τα ψώνια της νέας σχολικής χρονιάς που ξεκινά αλλά κάνει και την επιστροφή στα θρανία να μοιάζει…παιχνίδι!

Στο RIVER WEST κάθε νέα αρχή γίνεται παιχνίδι!

RIVER WEST: Εδώ, η ζωή παίρνει χρώμα!

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ), τηλ.801 22 25 050

www.riverwest.gr / www.facebook.com/RiverWestOfficial

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.