Ιερόσυλοι έκλεψαν τάματα από τον ναό της Παναγίας στην Κεφαλονιά

Κατέστρεψαν τον συναγερμό και άρπαξαν ότι πολύτιμο βρήκαν


ΕΛΛΑΔΑ
21:01
01/09/2013
Ιερόσυλοι έκλεψαν τάματα από τον ναό της Παναγίας στην Κεφαλονιά
3
loading

Στο στόχαστρο ληστών μπήκε, ο γνωστός Ναός της Παναγίας στο Μαρκόπουλο της Κεφαλονιάς όπου κάθε χρόνο τον Δεκαπενταύγουστο συντελείται το θαύμα με τα φιδάκια.

Σύμφωνα με το thebest.gr, λίγες μόλις μέρες μετά την λαμπρή πανήγυρη που προσέλκυσε πλήθος πιστών απ’ ολόκληρη τη χώρα, άγνωστοι ιερόσυλοι μπήκαν στον Ναό και έκλεψαν όλα τα τάματα που είχαν αφήσει οι πιστοί στην Παναγία.

Οι ιερόσυλοι φρόντισαν πρώτα να καταστρέψουν τον συναγερμό και έτσι ανενόχλητοι να αρπάξουν ότι πολύτιμο βρήκαν. Έκοψαν με ψαλίδα τα κάγκελα από ένα παράθυρο και μπήκαν στο ναό.

Η ενέργεια αυτή έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους του Μαρκόπουλου ενώ πολλοί πιστοί που για τους δικούς τους λόγους αφιέρωσαν στην Παναγία πολύτιμα προσωπικά τους αντικείμενα, προσπαθούν να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar black mamba

  Όποιοι και να τα πήραν α τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από την ζωγραφιά που κοσμούσαν. Άσε που θα ξαναμπει χρήμα στην αγορά από τα τιμαλφή. Μια χαρα το βρίσκω. (ίνεθ)

  1. avatar Shibboleth

   Πολύ φτωχή και κενή η σκέψη σου... Ο καθένας μπορεί να πιστεύει κα να αισθάνεται ασφάλεια όπου θέλει (ανεξερτήτως αν είναι ναός, τζαμί, συναγωγή κ.λπ.) και να προσφέρει εκεί ό,τι νομίζει. Δεν έχει όμως κανένας το δικαίωμα, τον πόνο και το τάμα του άλλου να το αφαιρεί για δική του επιβίωση... Αν το πνευματικό του επίπεδό του υπαγορεύει να προχωρήσει σε κλοπή, ας πάει να κλέψει εμπόρευμα από φούρνο για να φάει...

 2. avatar Βασίλειος ο Β’

  Τους λυπάμαι τους κακομοίρηδες.Θα πάθουν τραγικά πράγματα εάν δεν βιαστούν να επιστρέψουν τα κλεμμένα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει