Θεσσαλονίκη: Εβδομήντα άτομα ψάχνουν δουλειά ως ο Αη Βασίλης της πόλης

Στην καμπάνια δεν έστειλαν βιογραφικό μόνο άνδρες, αλλά και γυναίκες


ΕΛΛΑΔΑ
15:53
03/12/2019
Θεσσαλονίκη: Εβδομήντα άτομα ψάχνουν δουλειά ως ο Αη Βασίλης της πόλης
loading

Τη συμμετοχή τους στη διαδικτυακή καμπάνια που «τρέχει» στην ιστοσελίδα του δήμου Θεσσαλονίκης, με στόχο τα φετινά Χριστούγεννα να γίνουν ο... Αη Βασίλης της πόλης, δήλωσαν μέσω αποστολής βιογραφικού εβδομήντα άτομα, όχι μόνο άνδρες, αλλά και γυναίκες.

Ο κεντρικός δήμος, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, ξεκίνησε την αναζήτηση του Αη Βασίλη και η προθεσμία που έχουν οι ενδιαφερόμενοι για να συμπληρώσουν τη φόρμα αίτησης, ολοκληρώνεται μέσα στις επόμενες ώρες. Ωστόσο, ήδη 70 πολίτες έχουν ανταποκριθεί στην αγγελία, με στόχο να πάρουν τη δουλειά του αγαπημένου αγίου και να προσφέρουν χαρά και χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους στις «Μαγεμένες Γιορτές».

Οι ενδιαφερόμενοι Θεσσαλονικείς, πέρα από το βιογραφικό που συμπλήρωσαν μέσω διαδικτύου, απέστειλαν και φωτογραφίες, ενώ πέρασαν ήδη από συνεντεύξεις, ώστε οι υπεύθυνοι του κάστινγκ να δουν -μέσα από ερωτήσεις- κατά πόσο ανταποκρίνονται στον ρόλο που θα τους ανατεθεί κατά τη διάρκεια των γιορτών, κατά πόσο ...αγαπούν τα Χριστούγεννα και κατά πόσο πλησιάζουν τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει ένας άγιος Βασίλης.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στα αξιοσημείωτα είναι πως υποψηφιότητα για τη θέση του Αη Βασίλη έθεσαν και γυναίκες, ενώ οι ηλικίες των ενδιαφερομένων ξεκινούν από τα 30 και φτάνουν μέχρι τα 60 έτη.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει