Μετανάστες και πρόσφυγες δεν άντεξαν λεπτό στο μοναστήρι που παραχώρησε η εκκλησία

«Καλύτερα στη Μόρια» φώναζαν


ΕΛΛΑΔΑ
9:23
15/11/2019
Μετανάστες και πρόσφυγες δεν άντεξαν λεπτό στο μοναστήρι που παραχώρησε η εκκλησία
226
loading

Η εκκλησία αποφάσισε να παραχωρήσει κάποια μοναστήρια της για τη φιλοξενία προσφύγων, σε μια προσπάθεια να λυθεί το μεγάλο πρόβλημα του προσφυγικού.

Οι πρώτοι έφτασαν χθες στην Ιερά Μονή Πορετσού στα όρια Ηλείας-Αχαϊας στο χωριό Αγράμπελα. Ήταν μονογονεϊκές οικογένειες από Σομαλία, Σουδάν, Κονγκό, Ιράκ και ελάχιστοι από τη Συρία.

Όμως η αντίδρασή τους όταν έφτασαν στο μοναστήρι δεν ήταν η αναμενόμενη. Γυναίκες και παιδιά φώναζαν «καλύτερα στη Μόρια δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την απογοήτευσή τους για τη δομή που είχε επιλεγεί για τη φιλοξενία τους.

Σύμφωνα με το kalavrytanews.com παρέμειναν τελικά στο μοναστήρι, μετά από διαβουλεύσεις, πέντε γυναίκες -τρεις από Συρία και δυο από Ιράκ με τέσσερα μικρά παιδιά- ενώ οι υπόλοιποι έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι των χωριών Πλατανίτσα και Αγράμπελα, οι οποίοι αντέδρασαν στην απόφαση του μητροπολίτη Ηλείας να φιλοξενηθούν πρόσφυγες στο μοναστήρι, έμειναν έκπληκτοι όταν μέσα σε λίγα λεπτά τους είδαν να βγαίνουν και πάλι έξω και να επιβιβάζονται στα λεωφορεία.

Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός: Ο Χριστός βρέθηκε πρόσφυγας στην Αίγυπτο

«Η Εκκλησία μας έχει ως κέντρο την αγάπη, γιατί κέντρο της είναι ο αληθινός Θεός που είναι αγάπη. Επομένως είναι βασικό για την Εκκλησία να δείχνει την αγάπη της».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο μητροπολίτης Ηλείας, Γερμανός, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στον Πύργο, με αφορμή την απόφαση της μητρόπολης να παραχωρηθούν χώροι μοναστηριών και τμήμα του οικοτροφείου, για την φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών.

«Όταν ο Χριστός βρέθηκε πρόσφυγας στην Αίγυπτο, θα θέλαμε να τον περιφρονήσουν;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τους χώρους φιλοξενίας, ο μητροπολίτης είπε ότι «προσφέρουμε τον 3ο όροφο του φοιτητικού οικοτροφείου "Αγία Φιλοθέη" στον Πύργο, τις κατασκηνώσεις στην Κάτω Μόνη Δίβρης και τη μονή της Κοιμήσεως Θεοτόκου Πορετσού, στην περιοχή των Αγραμπέλων».

Παράλληλα, ο κ. Γερμανός υπογράμμισε ότι «η μητρόπολη Ηλείας δέχτηκε να δώσει το πράσινο φως στη κυβέρνηση για την παραχώρηση των κτιρίων, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για την εγκατάσταση προσφύγων εκ Συρίας κατι αν είναι δυνατό χριστιανοί, χωρίς όμως να τη δεσμεύουμε». Είπε επίσης πως «ζητήσαμε να μας φέρουν μητέρες με παιδιά, ενώ για τον αριθμό των ατόμων το άφησα στη δική της κρίση».

Επανερχόμενος στο θέμα των μοναστηριών όπου θα φιλοξενηθούν πρόσφυγες και μετανάστες, ο μητροπολίτης είπε ότι είναι κλειστά, προσθέτοντας πως «η μονή της Κοιμήσεως Θεοτόκου Πορετσού, η οποία έχει ανακαινιστεί, είναι 20 χρόνια χωρίς κανένα μοναχό».

Όσον αφορά στις αφίξεις προσφύγων και μεταναστών, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη φιλοξενούνται στο οικοτροφείο του Πύργου μητέρες και παιδιά, ενώ στις κατασκηνώσεις της Κάτω Μόνης Δίβρης έφθασαν περισσότεροι από 100 πρόσφυγες και μετανάστες.

Ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Γιώργος Γεωργιόπουλος, ανέφερε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι σχετικά με την φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών στις κατασκηνώσεις «εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας, γιατί δεν υπήρξε ούτε η στοιχειώδης ενημέρωση», προσθέτοντας ότι «έπρεπε να υπάρξει έγκαιρα κάποια μέριμνα, για την αντιμετώπιση των αναγκών τους». Όσον αφορά στη στάση των κατοίκων της περιοχής, ο δήμαρχος είπε ότι «δεν έχουν υπάρξει ακραίες ή μεγάλες αντιδράσεις, αλλά σίγουρα υπάρχει προβληματισμός».

Από την πλευρά τους, κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, γιατί όπως υποστήριζαν, δεν τους είχαν ενημερώσει για την φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών.

Σχετικά με την φιλοξενία μεταναστών και προσφύγων στην μονή της Κοιμήσεως Θεοτόκου Πορετσού, οι περισσότεροι από όσους έφθασαν δεν θέλησαν να μείνουν και επιβιβάστηκαν εκ νέου στα λεωφορεία.

Επίσκοπος Ωλένης: Αν είναι εχθροί μας θα τους ρίξουμε στο Αιγαίο να πνιγούν; Όχι

Την Ιερά Μονή Πορετσού στα Αγράμπελα Αχαΐας παραχώρησε η Εκκλησία για την φιλοξενία προσφύγων, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του προσφυγικού, μετά από πρόταση του μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανού.

«Η Εκκλησία του Χριστού είναι εκκλησία αγάπης και βοήθειας» δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Επίσκοπος Ωλένης Αθανάσιος, βοηθός του Μητροπολίτη Γερμανού.

«Ο Χριστός είπε αγάπα τον εχθρό όπως τον εαυτόν σου. Αν αυτοί είναι οι εχθροί μας θα τους ρίξουμε στο Αιγαίο να πνιγούν; Ασφαλώς όχι. Όπως ο Χριστός ήταν φυγάς από τα Ιεροσόλυμα στην Αίγυπτο έτσι συμβαίνει με αυτούς τους ανθρώπους» είπε.

«Η Εκκλησία δεν βλέπει αν κάποιος είναι πιστός ή όχι. Τον αντιμετωπίζει ως εικόνα του Θεού» συμπλήρωσε.

Ο κ. Αθανάσιος διευκρίνισε ότι το μοναστήρι που παραχωρείται ήταν ερειπωμένο. «Μέσα από κάποιο πρόγραμμα του ΕΟΤ το ανακαινίσαμε για να γίνει τουριστικός ξενώνας. Δεν ήταν εν ενεργεία μοναστήριο από το οποίο διώξαμε τους μοναχούς για να βάλουμε τους ξένους. Εμείς δώσαμε το κτήριο στην πολιτεία και εκείνη ανέλαβε να μείνουν 50-60 άνθρωποι, μονογονεϊκές οικογένειες».

Μίλησε και για όσους αντιδρούν με τους πρόσφυγες. «Οι αντιδράσεις οφείλονται στο ότι δεν ξέρουν τι άνθρωποι είναι αυτοί. Επειδή στα νησιά κάνουν βιαιοπραγίες, αυτά είναι μια μερίδα ανθρώπων. Οι Σύροι είναι άνθρωποι καλλιεργημένοι. Είπαμε θα είναι μέσα στο μοναστήρι, θα τους παρακολουθούμε και αν συμβεί κάτι τότε θα υπάρξει αντίδραση».

Ο Επίσκοπος Ωλένης έστειλε το μήνυμά του. «Πρέπει να δείξουμε όλοι μας μια κατανόηση. Αυτοί οι άνθρωποι περνούν μια δύσκολη κατάσταση για διάφορους λόγους και εμείς πρέπει να τους διευκολύνουμε και να τους βοηθήσουμε. Είναι άνθρωποι κατατρεγμένοι, άνθρωποι που έχουν την ανάγκη της δικής μας βοήθειας και στοργής».

Δείτε το βίντεο με τους πρόσφυγες που φεύγουν:

Ούτε λεπτό δεν άντεξαν οι πρόσφυγες στο Πορετσό

Ούτε λεπτό δεν άντεξαν οι πρόσφυγες στο Πορετσό

Posted by ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS on Thursday, 14 November 2019

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

226
σχόλια
 1. avatar Μαύρος Πιτ

  Στον Αγυριστο και ακόμα πιο μακριά!!!!!!

 2. avatar Νεοδημοκρατης

  0:55 Τι βγαζεις βρε γλωσσα [...]παιδο? Αυτο ειναι το ευχαριστω???

 3. avatar Ακηρατος

  Όλοι οι \"μετανάστες και πρόσφυγες\" στα σπίτια των συντακτών του beast. Τι, όχι; Αφού τους αγαπάτε, βρε κουτά. Κόψτε το κι αυτό, Γεωργαλάδες του 2019. Έρχεται παγκάκι για όλους τους λαθρολάγνους. Τα σπίτια σας θα πάρουν οι λατρεμένοι σας. Κανενός άλλου.

 4. avatar Λαθρελλάδα

  Καλά τα λένε οι ιερωμένοι.
  Γι\'αυτό κι ο Ερντογάν θα μας στείλει και τα άλλα τέσσερα (4) ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ «κατατρεγμένους» που έχει, για να το ευχαριστηθούμε. Κι αυτούς για αρχή έτσι; Οι «κατατρεγμένοι» δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ...

  1. avatar Σωστός +1

   ..ξέχασες μόνο να πεις, ότι τώρα που τίγκαραν όλα τα στρατόπεδα οι δομές και τα ξενοδοχεία και δεν έχουμε που να τους βάλουμε, μην παραπονεθούν αν κληθούν να παραχωρήσουν κανένα εξοχικό - διαμέρισμα που τους περισσεύει, έτσι; Άλλωστε δεν είμαστε ρατσιστές, κι ο Χριστός είπε ο έχων δύο «χιτώνες» δίνει τον έναν. Κι επίσης αν φάτε καμιά μπάτσα από κανέναν λαθρομουτζαχεντίν ταλιμπάν-«κατατρεγμένο», μην λησμονήσετε να γυρίσετε και το άλλο μάγουλο.. Ο Χριστός το είπε και αυτό!
   Ή είμαστε σωστοί Χριστιανοί και αγαπάμε τους εχθρούς μας, ή όχι (!!!!!)

   1. avatar Xountalas

    Έχεις δίκιο και η απάντηση σε αυτό που λες ή μάλλον η λύση είναι μία λέξη: ΕΛΛΗΝΟΡΘΌΔΟΞΙΑ.Οι τράγοι, προκειμένου να σώσουν την ψυχούλα τους,δεν διστάζουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε Ελλαδισταν.Επειδη είμαι των λύσεων win win ( να κερδίζουμε ΟΛΟΙ, εν προκειμένω να έχουμε ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ αλλά να σώσουμε ΚΑΙ την ... ψυχούλα μας) η λύση ,την οποία φωνάζω εν τη ερήμω εδώ και χρόνια , είναι παροχή ΒΟΉΘΕΙΑΣ να παραμείνουν οι ΛΑΘΡΟΙ στις πατρίδες ΤΟΥΣ.Δημιουργια ενός Παγκόσμιου Ταμείου που θα δημιουργεί δουλειές ΕΚΕΙ,στον τόπο τους,με παράλληλη εφαρμογή αυστηρής αντιμεταναστευτικης πολιτικής.ΔΕΝ το κάνουν γιατί υπάρχει ΔΌΛΟΣ πίσω από όλο αυτό και ακούει στο όνομα \" εφαρμογή του σχεδίου Kalergi\".

 5. avatar αν ηταν ομως..

  ΤΖΑΜΙ θα μένανε ε?

 6. avatar Sheep

  Ακουστε λοιπον ολοι εσεις που εισαστε\"φιλανθρωποι\" κ.τ.λ.Κανεις δεν θελει να παθει τιποτα δεν υπαρχουν ρατσιστες στην ελλαδα αγανακτισμενοι υπαρχουν και θα σας εξηγισω το γιατι.Σε μια μικρη παραδοσιακη χωρα οπως ειναι η Ελλαδιτσα μας εχουμε 10 ετιες τωρα γυφτους οπου τοσα χρονια τους εχουμε χορτασει επιδοματα και ξερετε πολυ καλα ολοι σας ποιο ειναι το ευχαριστω που ακουμε απο αυτους τους ανθρωπους ωραια;Μετα μας ηρθανε ορδες πεινασμενων αλβανων που δεν μπορω να πω οτι ολοι τους ητανε νερο απο λειτουργια, παρ ολα αυτα οι περισσοτεροι τωρα δουλευουν okey.Τωρα εχουμε ενα ποτ πουρι απο μπαγκλαντες συρια πακιστα καζακσταν αφρικη και δεν συμμαζευετε.Γιατι λοιπον η Ελλαδιτσα υποχρεουτε παντα να βοηθαει ανθρωπους με αλλη κουλτουρα αλλο πολιτισμο με αγριες διαθεσεις οταν αυτες οι χωρες δεν ειναι καθολου φιλικες προς εμας.Αναρωτιεμαι αν ενας ελληνες πηγαινε στο μπαγκλαντες και ελεγε οτι πεινουσε η θελει ασυλο τι θα του κανανε;κουιζ.Με λιγα λογια γιατι πρεπει να μαζευουμε εμεις ολους τους υποαναπτηκτους;

  1. avatar Αντιγαβρος

   Γιατι είσαι αγράμματος [...]

   1. avatar το κακο σου καιρο…..βλακα

    ανοητε......τους φιλοξενουμε και εχουν και επιλογες???σορος εισαι η συριζοβιολατορας???

  2. avatar Xountalas

   Την ίδια στιγμή που δεκάδες χιλιάδες Πακιστανών ζούν στην Ελλάδα ( παρανόμως) και ζουν και τις πολυμελείς οικογένειές τους στο Πακιστάν, πακιστανικό πολεμικό αεροσκάφος , μετεχον σε τουρκική άσκηση στο Αιγαίο ΜΑΣ ,ξεσκιστηκε κι αυτό στις παραβιάσεις.Στα έντονα διαβήματά μας ( αυτό κάνουν μόνο οι φοβικοι πολιτικοί μας,χαρτουρα),η απάντηση των Πακιστανών ήταν να ... συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες ανενόχλητοι τις παραβιάσεις,γραφοντάς μας στα ... τους.Δηλωση του Πακιστανού Προέδρου: Όποιος είναι εχθρός της Τουρκίας είναι εχθρός και του Πακιστάν.Αυτα δεν τα λένε στους εδώ χαχολους ψοφοφορους, για να μην ξυπνήσει το \" πόπολο\". Όταν ξυπνήσουν, ίσως να είναι ΑΡΓΆ.

   1. avatar τα πακιστανια ειναι εχθρος της ελλαδας…..

    γεμισαν τη χωρα...αμεση απελαση ....και [...] ειναι ανθελληνες και τους υποδεχομαστε ακομη???συριζονηδες στραβοι ειστε?????

 7. avatar ΤΙΜΩΡΙΑΣ

  they can go to hell then !!

 8. avatar Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

  Σχετικά με απάντηση του agilotos.stravos σε σχόλιο μου, ώστε να καταλάβουμε την ιδεολογία που \"κυριαρχεί\" στην χώρας μας τα τελευταία 50 χρόνια: Μου απάντησε : 7.000 το άτομο??Και γιατι δεν αγοραζουν 100 ατομα καραβι ολοκληρο με αυτα τα λεφτα? Του απαντώ λοιπόν : Φίλε μου (Τρικυμία εν κρανίω) όταν θέλεις κάτι \"παράνομο\" το πληρώνεις ακριβότερα από ότι αν το αγόραζες νόμιμα... Για το λόγο αυτό τους λέμε λαθρομενανάστες. Αν ερχόντουσαν με το αεροπλάνο της γραμμής και λιγότερα χρήματα θα πλήρωναν και καλύτερες συνθήκες ταξιδιού θα είχαν!!! Ο λαθρέμπορος αριστερός (επειδή κινδυνεύει με 207 χρόνια φυλακή) τους χρεώνει περισσότερα ευρώ από έναν νόμιμο ταξιδιωτικό πράκτορα! Ένα νόμιμο διαβατήριο κοστίζει 70 ευρώ, αλλά αν στο προμηθεύσει ο \"αριστερός αλληλέγγυος\" θα στο χρεώσει 600 (παράνομο). Μία \"οικογενειακή κατάσταση\" είναι τσάμπα στο ΚΕΠ αλλά αν ο αριστερός νομικός στο φτιάξει (παράνομα) θα ζητήσει 1.000 ευρώ ειδικά αν αλλάξει και την ηλικία σου ώστε να φαίνεσαι ανήλικος κλπ Αυτούς έχω απέναντι μου και ζητούν και ιδεολογική συζήτηση αλλά ούτε τον ΜΑΡΞ δεν έχουν διαβάσει : Οι μετανάστες έρχονται να προστεθούν σε μια χώρα στον ήδη υπάρχοντα «εφεδρικό στρατό εργασίας», δηλαδή τους ανέργους.

  1. avatar agilotos.stravos

   Βρε τελευταιε σου εχω αποδειξει κ εσενα οτι τα κρατη δε δινουν ευκολα βιζες.Απαιτουν πολλα δικαιολογητικα που σε ορισμενες χωρες κοστιζουν ενω μπορει στον ευρωπαιο να τα βρισκει ευκολοτερα,ο πακιστανος ομως τα βρισκει δυσκολοτερα,χωρια το λαδωμα
   Εδω πχ για Πακισταν
   https://www.urdupoint.com/travel/visa/schengen.html
   Ασε που αν ο αλλος εχει την ταυτοτητα του κατω απο τα ερειπια η διωκεται απο το αυταρχικο καθεστως η απο τις θρησκευτικες συμμοριες δεν εχει ελπιδα
   Ελπιζω να μιλησεις καποτε με καποιον μεταναστη να νιωσεις λιγο τι τραβαει&να πειστεις οτι δεν κανει καμια κινηση να σου αλλαξει τη θρησκεια,η να σε βαλει με το ζορι να κανεις ραμαζανι.Οι περισσοτεροι δε θελουν να κατσουν,αλλα εσυ σαν κοτα δεν τα βαζεις με τους δυνατους ν\' ανοιξουν τα συνορα.. Μακαρι καποτε να σταματησεις να εισαι κακος ανθρωπος
   Οσον αφορα τον Μαρξ αυτο στα κομμουνια.Ο δικος μου ο Μιχαλακης του χει σουρει ολοκληρο βιβλιο!

   1. avatar επομένως αντί να

    πάρουν βίζα που έχει τόσες διαδικασίες προτιμούν να πληρώνουν 5-6.000 στους ...διακινητές και άλλα τόσα οι ....κατατρεγμένοι σε δικηγόρους και μαφιόζους για μια θέση σε φουσκωτό και να ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΔΙΑΣΩΣΗ προκαλώντας ΝΑΥΑΓΙΟ (παράνομο ούτως η άλλως) και εκθέτοντας ΑΝΗΛΙΚΑ σε θανάσιμο κίνδυνο.Αλήθεια ρε προφέσσορα που βρίσκουν τόσα λεφτά οι....κατατρεγμένοι/όπλο του ΣΟΥΛΤΆΝΟΥ? Ασε που η πληρωμένη σας ....φιλανθρωπία έχει πνίξει μέχρι σήμερα καμια 20αριά; χιλιάδες στη ΜΕΣΟΓΕΙΟ....και συνεχίζετε να νομίζετε ότι θα φάμε την......φιλάνθρωπη/αλληλέγγυα αρλούμπα σας ισλαμολάγνοι αριστεροφασίστες...

  2. avatar Μάνος Τσαγκ

   Αυτά πληρώνουν στους αριστερούς και άλλα τόσα, γιαυτό και έχουν απαιτήσεις.

 9. avatar κατεχομενο π.φαληρο

  η πολη μας εχει γινει ημι-ισλαμικη και βρωμικη. εχουμε γεμισει μουσουλμανους, μαντηλες και τουρκους και τα πεζοδρομια γεματα απο αφοδευματα σκυλων. τι αισχος ειναι αυτο που καταντησατε την πολη μου και την χωρα μου ανθελληνες προδοτες νεοδημοκρατες δημαρχοι και βουλευτες.

 10. avatar μοναχος

  καλα τοσα 5αστερα ξενοδοχεια εχει το κεντρο της αθηνας σε μοναστηρι πηγαν να τους βαλουν?
  ντροπη.

 11. avatar Τοσα νησια….

  ...ακατοικητα εχουμε, γιατι δεν φτιαχνουν εκει οι ΜΚΟ καλες υποδομες να φιλοξενηθουν οσοι χωρανε;;; Και οταν πηξουν και αυτα, ας τα βρουν μεταξυ τους ποιοι θα φυγουν και ποιοι θα μεινουν. Επισης καμμια αστυνομευση απο την χώρα, ας παει η FRONTEX να βάλει τμήματα και Ευρωπαιοι αστυνομικοι να φυλανε αυτους που δεν δεχονται οι χωρες τους... Νομιζω θα ηταν η καλυτερη λυση για ολους, αλλα προφανως εδω υπαρχει συγκεκριμενο σχεδιο...

 12. avatar αριστερίλα

  Πρέπει να είανι πολύ κακομαθημένοι οι δήθεν \"πρόσφυγες \" για να μην καταδεχτούν την φιλοξενία μας. Απο τετράστερο και πάνω αλλιώς θα σας βρίσουν όπως συμφώνησαν στους ΜΚΟ διακινητές όταν τους έδιναν τα πεντοχίλιαρα

 13. avatar καχύποπτος…

  ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΠΑΤΕΡ !!

 14. avatar Αγγελοπουλος

  Ξαφνικό ενδιαφέρον εκκλησιας! Το αυτονόητο .φανταζομαι καθε μερα κήρυκες...

 15. avatar Στα ρχιδια μας

  [...]που τους κάνουν τεμεναδες με το ζόρι για να τους κάνουμε να μείνουν στα εδάφη μας

 16. avatar kek

  NO GOOD,NO GOOD.....ΕΤΣΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.

 17. avatar Καλά

  Συγνώμη ρε παιδιά που επεμβαίνω δηλαδή όλοι εσείς εδώ είσαστε χριστιανοί!.; Κάτι δεν πάει καλά

  1. avatar Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

   Χριστιανοί είμαστε μεγάλε ... \"Μάρτυρες\" εμείς και τα παιδιά μας, όμως δεν θέλουμε να γίνουμε σε λίγα χρόνια.

  2. avatar Xountalas

   Χριστιανός δεν σημαίνει και αφελής ( άλλη λέξη ήθελα να γράψω αλλά τεσπά).Και κόψε το υποκριτικό και παλιανθρωπιστικο τέχνημα,να επικαλείσαι τον χριστιανισμό όποτε ( νομίζεις) ότι σε βολεύει Εσύ ο άθεος αριστερός!

  3. avatar Mήπως σε βρίσκουμε αδιάβαστο?

   https://www.youtube.com/watch?v=lhy0QAigc9Y

  4. avatar ΜΠΟΓΙΑΣ

   Ναι,είναι χριστιανοί οπως αλλοι είναι τζογαδόροι,ακροδεξιοί,η αλκοολικοί.
   Κανείς δεν είναι τέλειος.

 18. avatar Έλεος πια.

  Βρε παπά μου δεν αφήνεις τις [...] , λέω εγώ; Έλα να βάλουμε ένα χεράκι όλοι μαζί, και να τους στείλουμε από κει που ρθαν! ! Τους μετανάστες λέω. Όχι τους πρόσφυγες. Τι το κάναμε; \"μπείτε σκύλοι αλέστε;\" Κύριε ελέησον!

 19. avatar Ευακι

  Τους Έλληνες άστεγους γιατί δεν τους φιλοξενεί η εκκλησία;;; αυτό ήταν το ευχαριστώ φώναζαν νο γκουντ, νο γκουντ στις χώρες σας πίσω να πάτε άμα δεν σας αρέσει εδώ!!!!

 20. avatar υποκριται

  οσο ηταν ο τσιπρας, λυσαγατε γθα τους προσφυγες, τωρα κσι ο Χριστός ηταν προσφυγας!

  1. avatar παρε το ψευταλεξη…τους ρομα…τους λαθρομεταναστες τους κλεφτες ….

   και δρομο για καρακας......

  2. avatar Xountalas

   Λίγο νερό έριξαν οι τράγοι στον μύλο του προδότη Τσίπρα? Λίγοι δεσποτάδες είναι Συριζαιοι? Μην παραπονιέσαι λοιπόν,κι από εκεί βοήθεια είχατε, εκτός από τους ηλίθιους ψηφοφόρους.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει