Στα ύψη η παράνομη πορνεία στη Ρόδο στα χρόνια της κρίσης

Ανοδική η πορεία και της ανδρικής πορνείας


ΕΛΛΑΔΑ
11:49
19/10/2019
Στα ύψη η παράνομη πορνεία στη Ρόδο στα χρόνια της κρίσης
29
loading

Στα ύψη έχει εκτιναχθεί η παράνομη πορνεία και στη Ρόδο στα χρόνια της κρίσης, όχι μόνο λόγω του πολλαπλασιασμού των ιερόδουλων αλλά και λόγω των χαμηλών τιμών, αφού γυναίκες και τρανσέξουαλ προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για 5 και για 10 μόλις ευρώ (!), ενώ όταν ξεκίνησε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, η επικρατούσα τιμή για σεξ με μια ιερόδουλη ήταν τα 50 ευρώ.

Του ανταποκριτή μας από το dimokratiki.gr στη Ρόδο

Στη Ρόδο, η παράνομη πορνεία ανθεί στα τελευταία χρόνια, όπως συμβαίνει και στην υπόλοιπη χώρα. Το έδαφος είναι πρόσφορο, αφού πολλοί Ροδίτες, περνούν καθημερινά από την πιάτσα του Αγ. Δημητρίου διατεθειμένοι να πληρώσουν ακόμα και παραπάνω χρήματα για να κάνουν έρωτα χωρίς προφυλακτικό, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί στους νόμιμους οίκους ανοχής του Αγίου Φανουρίου.

«Στέκι» η συνοικία του Αγίου Δημητρίου

Η συνοικία του Αγίου Δημητρίου έχει καθιερωθεί πλέον ως πιάτσα παράνομα εκδιδόμενων γυναικών, όπου μόλις πέσει το βράδυ αλλοδαπές διαφόρων εθνικοτήτων ετοιμάζονται για να υποδεχθούν τους πελάτες τους.

Στην συγκεκριμένη συνοικία, που αποτελεί εδώ και χρόνια στέκι για τις παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες, στήνεται εμπόριο λευκής σαρκός με ικανοποιητικά κέρδη. Η κίνηση είναι αδιάκοπη στη διάρκεια της νύχτας, τα αυτοκίνητα περνούν, επιβιβάζουν γυναίκες και αναχωρούν προς την κατεύθυνση που υποδεικνύει ο πελάτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “δ”, στη διάρκεια του καλοκαιριού, “χαρτογραφήθηκαν” κι άλλες πιάτσες παράνομου έρωτα στη Ρόδο, με την οδό Ορφανίδου και το Φαληράκι να μετατρέπονται σε στέκια των εκδιδόμενων, όπου το έδαφος ήταν πρόσφορο για να “τσιμπήσουν” πελάτες.

Η ραγδαία αύξηση των ποσοστών πορνείας, όπως είναι επόμενο έφερε και την αύξηση του ανταγωνισμού. Η ψαλίδα προσφοράς και ζήτησης άνοιξε. Περισσότερες ιερόδουλες, λιγότεροι πελάτες. Η συνέπεια ήταν να πέσει πολύ η τιμή της “ταρίφας” και παράλληλα οι πόρνες να υποκύπτουν σε “καπρίτσια” πελατών προκειμένου να αμειφθούν περισσότερο.

Άγιος Φανούριος: Κάθε 10 μέρες νέες ιερόδουλες

Μετά την απελευθέρωση του επαγγέλματος των εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων, για την έκδοση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος δεν ισχύουν γεωγραφικοί περιορισμοί γι’ αυτό και παρατηρείται το φαινόμενο της “μετανάστευσης” των εκδιδόμενων γυναικών αναλόγως της ζήτησης και της κίνησης, όπως συμβαίνει στην περιοχή του Αγίου Φανουρίου στην Παλιά Πόλη.

Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους γνωμοδότησε ομοφώνως ότι α) οι Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας των Περιφερειακών Ενοτήτων οφείλουν, κατ’ εφαρμογή του τεκμηρίου νομιμότητας των διοικητικών πράξεων, να δέχονται ως νόμιμα τα προβλεπόμενα στο ν. 2734/1999 πιστοποιητικά άσκησης του επαγγέλματος των με αμοιβή εκδιδομένων προσώπων, τα οποία εκδίδονται από τις αρμόδιες Περιφερειακές Ενότητες (με ισχύ για όλη την Επικράτεια), προκειμένου να προβούν στις περαιτέρω ενέργειες της αρμοδιότητάς τους και β) πως το επάγγελμα των με αμοιβή εκδιδομένων προσώπων δεν εξαιρείται από την εφαρμογή των διατάξεων του ν.3919/2011.

Στην οδό του Αγίου Φανουρίου, οι νόμιμα εκδιδόμενες αλλάζουν περίπου ανά δέκα ημέρες, προκειμένου να “διαφοροποιείται” το προϊόν ώστε να δίδεται κίνητρο στους πελάτες να συνεχίσουν να πηγαίνουν καθώς ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις νόμιμες και στις παράνομες ιερόδουλες στη Ρόδο, είναι ισχυρός.

Σύμφωνα με το ν. 2734/1999 το εκδιδόμενο με αμοιβή πρόσωπο υποχρεούται να κατέχει πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος, που εκδίδεται, ύστερα από αίτησή του, από τον Περιφερειάρχη του τόπου κατοικίας του. Το πιστοποιητικό αυτό ισχύει για χρονικό διάστημα τριών ετών για την περιοχή της οικείας Περιφέρειας και στους κατόχους του εν λόγω πιστοποιητικού, με μέριμνα της αρμόδιας Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας, χορηγείται υποχρεωτικά βιβλιάριο υγείας εφόσον συντρέχουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

α. Έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.

β. Είναι άγαμο ή τελεί σε χηρεία ή είναι διαζευγμένο.

γ. Δεν πάσχει από σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ή άλλη μολυσματική νόσο.

δ. Δεν πάσχει από οποιασδήποτε μορφής ψυχική νόσο και δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

ε. Δεν έχει καταδικασθεί με αμετάκλητη απόφαση για ανθρωποκτονία από πρόθεση (άρθρο 299 Π.Κ.), αποπλάνηση παιδιών (άρθρο 339 Π.Κ.), μαστροπεία (άρθρο 349 Π.Κ.), σωματεμπορία (άρθρο 350 Π.Κ.), ληστεία (άρθρο 380 Π.Κ.) και εκβίαση (άρθρο 385 Π.Κ.), καθώς και για παράβαση των διατάξεων των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών.

«Απτόητοι» οι Ρόδιοι πελάτες

Τι γίνεται όμως με τις παράνομες ιερόδουλες οι οποίες δεν υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο και συνεχώς αυξάνονται; Αν και θα περίμενε κανείς, αυτό να λειτουργεί αποτρεπτικά για τους Ρόδιους πελάτες, όχι μόνο δεν τους πτοεί το ενδεχόμενο ότι μπορεί να κολλήσουν σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα -τα οποία ενδέχεται να αποβούν ακόμα και μοιραία για τη ζωή τους- αλλά αντίθετα, επιλέγουν τα παράνομα στέκια του έρωτα προκειμένου να γλιτώσουν μερικά ευρώ και επιπλέον να έχουν την επιλογή να έρθουν σε επαφή χωρίς προφυλάξεις, διακινδυνεύοντας όχι μόνο την δική τους υγεία αλλά και των συντρόφων τους, ακόμα και των οικογενειών τους, αφού πολλοί από αυτούς είναι είτε σε σχέση είτε είναι οικογενειάρχες.

Πέρα από τις παράνομα εκδιδόμενες στους δρόμους, φαίνεται ότι οι προαγωγοί έχουν απλώσει τα δίχτυα τους στη Ρόδο, αφού το επάγγελμα είναι κερδοφόρο, διοχετεύοντας στην τοπική “αγορά” συνεχώς νεαρά κορίτσια που απασχολούνται σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα, παρέχοντας στους πελάτες παρανόμως “υπηρεσίες” οίκου ανοχής, εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη των κοριτσιών για εργασία.

Κερδίζει έδαφος και η ανδρική πορνεία

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως έδαφος κερδίζει στα τελευταία χρόνια και η ανδρική πορνεία στη Ρόδο, κυρίως μέσω συγκεκαλυμένων αγγελιών σε σχετικές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, τόσο από αλλοδαπούς όσο και από ημεδαπούς που επιλέγουν αυτόν τον τρόπο για να ενισχύσουν το εισόδημά τους. Η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών, έχει αλλάξει τον χάρτη της πορνείας και στη Ρόδο με την κατάσταση να τείνει να βγει εκτός ελέγχου, ακολουθώντας τους ρυθμούς της υπόλοιπης χώρας, όπως αποτυπώνονται σε σχετικές έρευνες που δείχνουν αύξηση της παράνομης πορνείας έως και 150% στα χρόνια της κρίσης!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

29
σχόλια
 1. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  Επειδή η ψυχή του κάθε ανθρώπου είναι μοναδική και πολύτιμη και επειδή η αιωνιότητα είναι πολύ μεγάλος χρόνος για να τον αγνοείς ή για να παίζεις με την ψυχή σου που θα περάσει την αιωνιότητα της στην ημέρα της ανάστασης καλό θα ήταν τώρα που έχεις την ευκαιρία αλλά και τον χρόνο να ασχοληθείς σοβαρά με την ψυχή σου και την σωτηρία της. Διάβασε τα παρακάτω και μην το αναβάλλεις ούτε να το περιφρονείς. Αυτή ήταν η ζωή σου ! (Γι αυτούς που πιστεύουν ότι όλα τελειώνουν εδώ και όλα τελειώνουν με τον θάνατο του ανθρώπου. Ο Ιησούς Χριστός όμως και η Αγία Γραφή μας μιλάνε για μια άλλη πραγματικότητα που συναντάμε όταν φεύγουμε από αυτήν την ζωή που κατά την γνώμη μου κανένας άνθρωπος δεν θα έπρεπε να αγνοεί !)
  http://tinyurl.com/y8wuz6yw
  Το μεγάλο Ταξίδι . (Μήπως νομίζεις ότι είσαι ακόμα αρκετά νέος και έχεις χρόνο να μετανοήσεις ; Τότε διάβασε με προσοχή αυτό το εντυπάκι)
  http://tinyurl.com/yar9kky8
  Μονόδρομος. ( Άλλοι αγγίζονται από την αλήθεια και άλλοι προτιμούνε να πηγαίνουν με τους πολλούς ακόμα και αν ο δρόμος οδηγεί στην καταστροφή. Κάποιος είπε ότι μόνο τα ζωντανά ψάρια έχουν την δύναμη να πηγαίνουν ενάντια στο ρεύμα , και μόνο αυτοί που έχουν τον Ιησού Χριστό στην καρδιά τους μπορούν να λένε όχι στην αμαρτία )
  http://tinyurl.com/y88zckvu

  1. avatar Ρε κακομοίρη

   που προσπαθείς να διαφημίσεις την αίρεσή σου αλλά και την ιστοσελίδα σου, δεν ξέρεις ότι ο προσηλυτισμός είναι ποινικό αδίκημα ; Όταν σε καλέσει ο εισαγγελέας θα κλαίγεσαι σαν την χαροκαμένη θείτσα ότι δεν ήξερες.

   1. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    Επίσης να διευκρινίσω ότι κανένας που εμπιστεύτηκε και επικαλέστηκε τον Ιησού Χριστό ως προσωπικό του Κύριο και Σωτήρα δεν θα χάσει.Δες τι λέει η Αγία Γραφή [9 Γιατί αν ομολογήσεις με το στόμα σου ως Κύριο τον Ιησού και πιστέψεις με την καρδιά σου ότι ο Θεός έγειρε αυτόν από τους νεκρούς, θα σωθείς.
    10 Γιατί με την καρδιά πιστεύει κανείς για να έχει δικαίωση και με το στόμα ομολογεί για να έχει σωτηρία.11 Επειδή λέει η Γραφή: Καθένας που πιστεύει σ’ αυτόν δεν θα καταντροπιαστεί.] Προς Ρωμαίους επιστολή του Αποστόλου Παύλου. Που σημαίνει ότι αν ψάχνεις για κάποιον που είναι κακομοίρης τότε κοίτα σε έναν καθρέφτη για να τον δεις. Γιατί πραγματικά είναι κακομοίρης όποιος δεν δέχτηκε την χάρη και την σωτηρία του Ιησού Χριστού τώρα που η πόρτα της Σωτηρίας είναι ακόμα ανοικτή και ο καιρός ευπρόσδεκτος. Θα έρθει όμως μια μέρα που αυτή η πόρτα θα κλείσει+ η ευκαιρία που είχε ο άνθρωπος να γνωρίσει και να συμφιλιωθεί με τον Θεό και Δημιουργό του θα χαθεί. Τότε όλοι όσοι αμέλησαν την σωτηρία τους θα ακούσουν από τον Ιησού Χριστό τα εξής λόγια [Επίσης να διευκρινίσω ότι κανένας που εμπιστεύτηκε και επικαλέστηκε τον Ιησού Χριστό ως προσωπικό του Κύριο+Σωτήρα δεν θα χάσει.Δες τι λέει η Αγία Γραφή [41 Τότε θα πει και σ’ αυτούς που θα είναι από τα αριστερά του: “Φύγετε από εμένα οι καταραμένοι, στη φωτιά την αιώνια, την ετοιμασμένη για το Διάβολο και τους αγγέλους του. ] Ματθαίος 25:41.Σου εύχομαι να μην την πατήσεις σαν αγράμματος γιατί τότε εσύ θα είσαι ο κακομοίρης+μάλιστα αιώνια.

   2. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    (2/2) έτσι πιστεύω ότι προσηλυτισμό κάνουν μόνο οι καθεστωτικές θρησκείες+μόνο όσοι θέλουν να έχουν οπαδούς. Ο Ιησούς Χριστός απευθύνεται σε ελεύθερους+ λογικούς ανθρώπους +τους καλεί κοντά Του για να συγχωρέσει τις αμαρτίες τους, να τους ελευθερώσει από τα πάθη και τις αμαρτίες τους που τους καταδυναστεύουν να τους δώσει την χαρά της σωτηρίας Του και αιώνια ζωή. Τα λόγια του Ιησού Χριστού που είναι λόγια αλήθειας, αγάπης και δικαιοσύνης ελκύουν τους ειλικρινείς ανθρώπους από μακριά. Οι πονηροί άνθρωποι δεν θέλουν την αλήθεια+την δικαιοσύνη του Ιησού Χριστού γιατί προτιμούν μια θρησκεία που τους γαργαλαει τα αυτιά και τους αφήνει ελεύθερους ή τους επιτρέπει να κάνουν ότι αμαρτία θέλουν και τους αφήνει να θεωρούν ότι είναι και καλοί "χριστιανοί". Στην πραγματικότητα όποιος σου λέει ψέματα για την σωτηρία της ψυχής σου αυτός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σου και στην πραγματικότητα θέλει το αιώνιο κακό σου. Όποιος σου λέει την αλήθεια του Ιησού Χριστού+τι διδάσκει η Αγία Γραφή για τα θέματα της ζωής αυτός σε αγαπά πραγματικά και θέλει το καλό σου.Όμως πάντα υπήρχαν+θα υπάρχουν υποκριτές θρησκευόμενοι που όταν ακούν την αλήθεια της Αγίας Γραφής βγάζουν σπυράκια+προσπαθούν να εξοντώσουν όσους κηρύττουν το Ευαγγέλιο όπως έκαναν οι Φαρισαίοι με τον Ιησού Χριστό.Όμως η αλήθεια του Θεού δεν δεσμεύεται ούτε θα σταματήσει ποτέ.Το Ευαγγέλιο θα κηρυχθεί σε όλο τον κόσμο όπως είπε ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός για να είναι έλεγχος σε αυτούς που δεν επιστεψαν+αυτό γίνεται+εδώ +με τα σχόλια μου.

   3. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    Γεια σου. Θα ήθελα να απαντήσω γιατί δεν είναι καλό να υπάρχουν απορίες σε τόσο σοβαρά θέματα. Δεν κάνω προσηλυτισμό ούτε τον δέχομαι σε άλλους. Αυτό που κάνω εγώ είναι ακριβώς το ίδιο που έκανε και ο Ιησούς Χριστός που είναι ο αρχηγός και θεμελιωτής της χριστιανικής πίστης. Τι έκανε ο Ιησούς Χριστός και οι απόστολοι; Γύριζαν από χωριό σε χωριό και κήρυτταν το Ευαγγέλιο ( = καλά νέα για τους ανθρώπους) και την ανάσταση. Όποιος πίστευε τον βάφτιζαν στο νερό και έτσι ο άνθρωπος αυτός έμπαινε στην αληθινή εκκλησία. Η εντολή του Ιησού Χριστού προς τους γνήσιους μαθητές Του δεν μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρη όταν είπε [ 15 Και τους είπε: «Πορευτείτε σε όλο τον κόσμο και κηρύξετε το ευαγγέλιο σε όλη την κτίση.
    16 Όποιος πιστέψει και βαφτιστεί θα σωθεί, όποιος όμως απιστήσει θα κατακριθεί.] Μάρκος Ευαγγέλιο 16:15-16. Όσοι αγαπούν τον Ιησού Χριστό και σέβονται τις εντολές του δεν βαπτίζουν κανέναν με το ζόρι. Του κηρύττουν τα λόγια του Ιησού Χριστού και του Ευαγγελίου και αν ο άνθρωπος τα δεχτεί και θέλει να βαπτιστεί στο νερό για να κάνει το θέλημα του Θεού τότε τον βαφτίζουν. Οι αληθινοί μαθητές του Χριστού δεν βαφτίζουν νήπια ή κάποιον που δεν πιστεύει ακόμα και αν τους δώσεις εκατομμύρια. Οι ψεύτικοι αντιπρόσωποι του Θεού βαφτίζουν τα νήπια με το ζόρι και απαιτούν από πάνω+χρήματα από τους γονείς τους.Στην πραγματικότητα αυτοί που κάνουν προσηλυτισμό είναι οι παπάδες+όλες οι θρησκείες που νηπιοβαπτιζουν.Για αυτό το Ελληνικό κράτος πρέπει να καταργήσει άμεσα τον νηπιοβαπτισμό.

  2. avatar O προσηλυτισμός είναι αδίκημα

   O προσηλυτισμός είναι αδίκημα. Το spam ειναι ενοχλητικό.

   1. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    (1/2)Γεια σου. Θα ήθελα να απαντήσω γιατί δεν είναι καλό να υπάρχουν απορίες σε τόσο σοβαρά θέματα. Δεν κάνω προσηλυτισμό ούτε τον δέχομαι σε άλλους. Αυτό που κάνω εγώ είναι ακριβώς το ίδιο που έκανε και ο Ιησούς Χριστός που είναι ο αρχηγός και θεμελιωτής της χριστιανικής πίστης. Τι έκανε ο Ιησούς Χριστός και οι απόστολοι; Γύριζαν από χωριό σε χωριό και κήρυτταν το Ευαγγέλιο ( = καλά νέα για τους ανθρώπους) και την ανάσταση. Όποιος πίστευε τον βάφτιζαν στο νερό και έτσι ο άνθρωπος αυτός έμπαινε στην αληθινή εκκλησία.Η εντολή του Ιησού Χριστού προς τους γνήσιους μαθητές Του δεν μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρη όταν είπε [15 Και τους είπε: «Πορευτείτε σε όλο τον κόσμο και κηρύξετε το ευαγγέλιο σε όλη την κτίση.
    16 Όποιος πιστέψει και βαφτιστεί θα σωθεί, όποιος όμως απιστήσει θα κατακριθεί.] Μάρκος Ευαγγέλιο 16:15-16. Όσοι αγαπούν τον Ιησού Χριστό και σέβονται τις εντολές του δεν βαπτίζουν κανέναν με το ζόρι.Του κηρύττουν τα λόγια του Ιησού Χριστού και του Ευαγγελίου και αν ο άνθρωπος τα δεχτεί και θέλει να βαπτιστεί στο νερό για να κάνει το θέλημα του Θεού τότε τον βαφτίζουν.Οι αληθινοί μαθητές του Χριστού δεν βαφτίζουν νήπια ή κάποιον που δεν πιστεύει ακόμα και αν τους δώσεις εκατομμύρια.Οι ψεύτικοι αντιπρόσωποι του Θεού βαφτίζουν τα νήπια με το ζόρι και απαιτούν από πάνω+χρήματα από τους γονείς τους.Στην πραγματικότητα αυτοί που κάνουν προσηλυτισμό είναι οι παπάδες+όλες οι θρησκείες που νηπιοβαπτιζουν.Για αυτό το Ελληνικό κράτος πρέπει να καταργήσει άμεσα τον νηπιοβαπτισμό.

   2. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    (2/2) έτσι πιστεύω ότι προσηλυτισμό κάνουν μόνο οι καθεστωτικές θρησκείες+μόνο όσοι θέλουν να έχουν οπαδούς. Ο Ιησούς Χριστός απευθύνεται σε ελεύθερους+ λογικούς ανθρώπους +τους καλεί κοντά Του για να συγχωρέσει τις αμαρτίες τους, να τους ελευθερώσει από τα πάθη και τις αμαρτίες τους που τους καταδυναστεύουν να τους δώσει την χαρά της σωτηρίας Του και αιώνια ζωή. Τα λόγια του Ιησού Χριστού που είναι λόγια αλήθειας, αγάπης και δικαιοσύνης ελκύουν τους ειλικρινείς ανθρώπους από μακριά. Οι πονηροί άνθρωποι δεν θέλουν την αλήθεια+την δικαιοσύνη του Ιησού Χριστού γιατί προτιμούν μια θρησκεία που τους γαργαλαει τα αυτιά και τους αφήνει ελεύθερους ή τους επιτρέπει να κάνουν ότι αμαρτία θέλουν και τους αφήνει να θεωρούν ότι είναι και καλοί "χριστιανοί". Στην πραγματικότητα όποιος σου λέει ψέματα για την σωτηρία της ψυχής σου αυτός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σου και στην πραγματικότητα θέλει το αιώνιο κακό σου. Όποιος σου λέει την αλήθεια του Ιησού Χριστού+τι διδάσκει η Αγία Γραφή για τα θέματα της ζωής αυτός σε αγαπά πραγματικά και θέλει το καλό σου.Όμως πάντα υπήρχαν+θα υπάρχουν υποκριτές θρησκευόμενοι που όταν ακούν την αλήθεια της Αγίας Γραφής βγάζουν σπυράκια+προσπαθούν να εξοντώσουν όσους κηρύττουν το Ευαγγέλιο όπως έκαναν οι Φαρισαίοι με τον Ιησού Χριστό.Όμως η αλήθεια του Θεού δεν δεσμεύεται ούτε θα σταματήσει ποτέ.Το Ευαγγέλιο θα κηρυχθεί σε όλο τον κόσμο όπως είπε ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός για να είναι έλεγχος σε αυτούς που δεν επιστεψαν+αυτό γίνεται+εδώ +με τα σχόλια μου.

 2. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (1/3)Θα ήθελα να πω τι λέει η Αγία Γραφή για το θέμα αυτό.Καταρχάς να διευκρινίσω ότι ο άνθρωπος δεν είναι αποτέλεσμα τυχαίων μεταλλάξεων αλλά είναι δημιούργημα κατ'εικόνα και ομοίωση Θεού. Επίσης ο άνθρωπος δεν ήρθε στην Γη αυτή για να φάει,να πιεί να ζήσει 70-100 χρόνια και μετά να πεθάνει+ να χαθεί για πάντα. Η Αγία Γραφή λέει ότι ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο με πολύ αγάπη+ τον έβαλε σε ένα τέλειο περιβάλλον να απολαμβάνει και να ζει για πάντα. Το σεξ σχεδιάστηκε από τον Θεό σαν ένα δώρο του Θεού στον άνθρωπο καθώς ο άνθρωπος θα εκπλήρωνε την εντολή του Θεού [ αυξάνετε και πληθυνεστε και κατακυριευσατε την Γη] Γένεση 1:28. Ο Θεός λοιπόν έδωσε το σεξ για να το απολαμβάνει ο άνθρωπος αλλά ο Θεός σαν Δημιουργός και νομοθέτης έθεσε και τα όρια μέσα στα οποία το σεξ θα ήταν ευλογημένο. Και τα όρια αυτά είναι ο νόμιμος και ευλογημένος γάμος. Όταν ο άνθρωπος παίρνει τα δώρα του Θεού αλλά δεν θέλει την ευθύνη του γάμου τότε αυτό φανερώνει ότι ο άνθρωπος αυτός σκέφτεται πονηρά και περιφρονεί τον Θεό που του έδωσε την ζωή αλλά και την γεννητησια επιθυμία. Να πω ότι ο Θεός σήμερα μακροθυμεί με τον κάθε αμαρτωλό άνθρωπο γιατί δεν θέλει να τον τιμωρήσει αλλά θέλει κάποια στιγμή ο άνθρωπος να καταλάβει το λάθος του και να μετανοήσει πραγματικά και να εκζητησει την χάρη+το έλεος του Ιησού Χριστού για να ζήσει αιώνια.Οι άνθρωποι όμως παρεξηγούν την μακροθυμια και καλοσύνη του Θεού+θεωρούν το ότι ο Θεός δεν τους τιμωρεί αμέσως για κάποια αμαρτία που κάνουν σαν απόδειξη ότι δεν υπάρχει.

 3. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (2/3) ο Θεός όμως υπάρχει και θέλει να τον γνωρίσουμε, να μάθουμε να ζούμε σύμφωνα με τις άγιες και δίκαιες εντολές Του ώστε και σε αυτή την ζωή να είμαστε ευλογημένοι και χαρούμενοι και στην αιωνιότητα να είμαστε μακάριοι. Οι εντολές του Θεού είναι για το καλό του ανθρώπου και όχι για να του στερήσει κάτι. Αν ο Θεός ήθελε να στερήσει την χαρά από τον άνθρωπο δεν θα τον ευλογούσε καν με την ηδονή που αισθάνεται κατά την διάρκεια της γενετήσιας λειτουργίας του. Ο Ιησούς Χριστός μίλησε για το ποιο είναι το θέλημα του Θεού όσον αφορά την σχέση με το άλλο φύλο.[ 27 «Ακούσατε ότι ειπώθηκε: Μη μοιχέψεις.
  28 Εγώ όμως σας λέω ότι καθένας που βλέπει γυναίκα, με σκοπό να επιθυμήσει αυτήν, ήδη μοίχεψε με αυτή μέσα στην καρδιά του.
  29 Και αν ο οφθαλμός σου ο δεξιός σε σκανδαλίζει, βγάλε τον και ρίξε τον μακριά από εσένα. Γιατί σε συμφέρει να χαθεί ένα από τα μέλη σου και να μη ριχτεί όλο το σώμα σου στη γέεννα.
  30 Και αν το δεξί σου χέρι σε σκανδαλίζει, κόψε το εντελώς και ρίξε το μακριά από εσένα. Γιατί σε συμφέρει να χαθεί ένα από τα μέλη σου και να μην πάει όλο το σώμα σου στη γέεννα».] Ματθαίος 5:27-30. Ο Ιησούς Χριστός είπε ότι αμαρτία δεν είναι μόνο να απολαμβάνεις το δώρο του Θεού εκτός γάμου που αυτό είναι πορνεία και μοιχεία αλλά και μόνο να επιθυμείς με σκοπό το σεξ μια γυναίκα που δεν είσαι παντρεμένος είναι σαν να έκανες την πράξη. Για τον Θεό είναι σαν να την έχεις κάνει γιατί σκέφτεσαι πονηρά.Εννοείται ότι αν κάνεις και την πράξη έχεις ήδη καταδικάσει τον εαυτό σου.

 4. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (3/3) ο Ιησούς Χριστός είπε [ δεν ήρθα να καταδικασω τους αμαρτωλούς αλλά να τους σώσω] Ματθαίος 9:12-13 και 18:11 και Α'Τιμοθέου 1:15-16 που λέει [ 15 Αξιόπιστος είναι αυτός ο λόγος και άξιος πλήρους αποδοχής: ότι ο Χριστός Ιησούς ήρθε στον κόσμο, για να σώσει αμαρτωλούς, των οποίων πρώτος είμαι εγώ.
  16 Αλλά γι’ αυτό ελεήθηκα, για να αποδείξει πρώτα σ’ εμένα ο Χριστός Ιησούς όλη τη μακροθυμία του, για να είμαι πρότυπο σ’ αυτούς που μέλλουν να πιστεύουν σ’ αυτόν για να έχουν ζωή αιώνια.] Αυτά τα λόγια δίνουν ελπίδα και στον μεγαλύτερο αμαρτωλό ότι μπορεί να συγχωρεθούν οι αμαρτίες του και να έχει ειρήνη με τον Θεό, δηλαδή με τον Δημιουργό του, αρκεί να μετανοήσει πραγματικά και να αποδείξει την μετάνοια του με την ζωή του από εδώ και πέρα. Δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πόσο σοβαρό αμάρτημα είναι η πορνεία.Ο Θεός μας έδωσε το σώμα μας για να το κρατουμε καθαρό και σε τιμή. Ο Θεός ευλόγησε το σεξ και είναι δώρο προς τον άνθρωπο, όμως μόνο μέσα στα πλαίσια του γάμου. Οτιδήποτε άλλο προκαλεί προβλήματα στον άνθρωπο. Η αμαρτία είναι γλυκιά αλλά αυτό είναι το τυράκι που χρησιμοποιεί ο διάβολος για να μας κάνει να αναρτήσουμε και να κλέψει ότι πιο πολύτιμο έχει ο άνθρωπος : την ψυχή του και μάλιστα αιώνια. Δυστυχώς οι ψεύτικοι αντιπρόσωποι του Θεού όχι μόνο δεν λένε αυτές τις αλήθειες στους ανθρώπους αλλά οι ίδιοι πρωταγωνιστούν σε πολλά σεξουαλικά σκάνδαλα ή ηθικά ή οικονομικά σκάνδαλα+ έτσι σκανδαλίζουν τους ανθρώπους.Όμως αυτά που είπε ο Ιησούς θα γίνουν.

  1. avatar Parkis

   Δεν υπάρχει Θεός και κανένας Χριστός δεν είναι θεάνθρωπος.
   Η εκκλησία είναι μία επιχείρηση εκμετάλλευσης ανθρώπων με τον πιο πρόστυχο τρόπο και μάλιστα ευθύνεται για τις περισσότερες δολοφονίες που έχουν γίνει στη Γη.
   Έχετε βαμμένα τα χέρια σας με πολύ αίμα και σας αξίζει αιώνια φυλακή και μόνο.
   (Και μη με πείτε Συριζαίο γιατί είμαι καραδεξιός).

   1. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    (1/2) Γεια σου. Καταρχάς χαίρομαι που λες την άποψη σου. Γιατί μέσα από την συζήτηση και τον διάλογο όλοι μπορούμε να μάθουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Ο Αριστοτέλης έλεγε [ ακόμα και με όσους δεν συμφωνώ μου είναι χρήσιμοι σε κάτι. Γιατί συζητώντας μαζί τους εξασκω την ικανότητα μου στο να βρίσκω λογικά επιχειρήματα για να αποδεικνύω τα λάθη τους]. Θα ήθελα να πω πως όταν μιλάμε για τον Θεό ή τον Ιησού Χριστό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί+ ταπεινοί. Επειδή δεν ήμασταν παρον όταν έγινε το σύμπαν ή ο πρώτος άνθρωπος ώστε να πούμε με ακρίβεια αν υπάρχει Θεός ή αν ο άνθρωπος δημιουργήθηκε από μόνος του ή είναι εξέλιξη από τα ζώα για αυτό πρέπει να προσέχουμε τι λέμε. Πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι υπάρχει Θεός επειδή θεωρούν ότι η εξέλιξη των ειδών έχει αποδειχθεί επιστημονικά και άρα δεν υπάρχει Θεός. Όμως περισσότερες αποδείξεις έχουμε ότι είμαστε δημιούργημα ενός ανώτερου όντος από ότι εξελιχθηκάμε στην τύχη. Επίσης αν μιλήσουμε για τον Ιησού Χριστό. Ο Ιησούς δεν ήρθε από το πουθενά και είπε [ είμαι ο Μεσσίας ή ο Υιο του Θεού]. Ο Ιησούς Χριστός ήρθε σε έναν λαό, τον Ισραήλ που γνώριζε τον αληθινό Θεό, είχε την Αγία Γραφή και περίμενε τον Μεσσία. Όμως ο Μεσσίας για να είναι ο αληθινός Μεσσίας έπρεπε να εκπληρώσει πολλές+ διαφορετικές προφητείες, πράγμα που δεν μπορούσε να το κάνει κανείς άνθρωπος να συμβεί. Ο Ιησούς Χριστός με την ζωή+τα θαύματα εκπλήρωσε όλες τις προφητείες. Επίσης η ανάσταση Του εκ νεκρών απέδειξε ότι έχει την δύναμη να κάνει ότι υποσχέθηκε.

   2. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    (2/2)Φαίνεσαι άτομο που ερευνάς τα πράγματα+σε ενδιαφέρει η αλήθεια. Άραγε τι πιστεύεις για τον Ιησού Χριστό; Πιστεύεις ότι ήταν ιστορικό πρόσωπο; ότι πέθανε σε έναν σταυρό; Δέχεσαι ότι αναστήθηκε; Αν δεν αναστήθηκε τότε μπορείς να μας πεις τι έγινε στο σώμα του Ιησού+τρεις ημέρες μετά ο τάφος του ήταν άδειος; Έχεις κάποια λογική+αξιόπιστη απάντηση; Αν δεν γνωρίζεις την απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα μήπως θα έπρεπε να το ψάξεις καλύτερα+να αναθεωρήσεις αν κάτι που πίστευες δεν είναι αυτή η αλήθεια; Πιστεύω ότι ο Θεός επειδή μας έφτιαξε κατ εικόνα+ομοίωση Του μας έδωσε κάτι που χαρακτηρίζει+τον ίδιο τον Θεό. Μας έδωσε λογική.Αν χρησιμοποιήσουμε σωστά την λογική μας δεν είναι δύσκολο να φτάσουμε στο Θεό της Αγίας Γραφής.Ο Θεός μας έδωσε+μας δίνει πολλές αποδείξεις για το ότι υπάρχει.Υπάρχουν επίσης πολλές αποδείξεις ότι ο Ιησούς Χριστός αναστήθηκε.Αρκεί κάποιος να είναι ειλικρινής,να ψάξει με διάθεση να βρει την αλήθεια+να την εφαρμόσει στην ζωή του, τότε θα βρει όλες εκείνες τις αποδείξεις που χρειάζεται για να πιστέψει.Ο Ιησούς Χριστός ποτέ δεν θα μας κάνει να πιστέψουμε με το ζόρι. Σέβεται την ελευθερία που ο ίδιος μας έδωσε. Όμως οι ψεύτικες εκκλησίες+ οι ψεύτικοι αντιπρόσωποι του Θεού,οι παπάδες (τόσο της καθολικής όσο+της ορθόδοξης εκκλησίας) δεν σέβονται την ελευθερία του ανθρώπου για αυτό+νηπιοβαπτιζουν.Για αυτό+έχουν κάνει πολλά εγκλήματα στο παρελθόν.Όμως αυτούς ο Ιησούς πρώτος τους καταδικάζει.Άραγε η ανάσταση του Χριστού εξαρτάται από το τι κάνουν οι Φαρισαίοι;

 5. avatar Τουριστας στη ροδο

  Τώρα κατάλαβα γιατί εκεί στη Ρόδο όταν είχα πάει διακοπές ,όλοι οι ντόπιοι περνούσαν με κόκκινο φανάρι στο δρόμο , γιατί τα μπερδευαν με αυτά τα κόκκινα φανάρια των οίκων ανοχής ..

 6. avatar Νδημοκρατη

  Καμία αμφιβολίας για την ακροδεξιά σουυ ταυτότητας δεν χρειάζεται να μας πείς ότι ψήφισες ΝΔ

 7. avatar Mag!

  Ιδου η ροδος ιδου κ το "πηδημα"

 8. avatar Επιτελους να

  και κάτι καλο απο την κρίση

 9. avatar Γκιγιομ

  Αθάνατοι οι άνδρες! Έχω κουραστεί να ακούω ιστορίες πως πέθανε από καρκίνο της μήτρας η σύζυγος επειδή ήταν «ατυχη» ενω ο σύζυγος πήγαινε με γυναικες του δρόμου μια ζωη χωρις προφυλάξεις! Φυσικά υπάρχουν άπειροι παλιογεροι που έστειλαν στον τάφο τις μάνες των παιδιών τους επειδή δεν ήθελαν καποτα και δεν γνώριζαν ότι το 95% των καρκίνων της μήτρας τον έφεραν εκείνοι στο σπίτι τους. Ελπίζω οι νέοι να μην είναι τόσο ηλίθιοι όσο οι πατεράδες τους και να έχουν καταλάβει ότι σπέρνουν τον θάνατο μέσα στο σπίτι τους μεταδίδοντας ιούς που προκαλούν μεταλλάξεις στο dna και συνεπώς καρκίνο. Επισης, για τους ομοφυλοφιλους αυτά ισχύουν για τους πρακτικούς καρκίνους. Καλύτερα να ξέρεις: εμβόλιο hpv

 10. avatar Sodoma k gomora

  Μετά το ωραίο ρεπορτάζ, την πληρωμή και την ολιγόλεπτη εκτόνωση, χτυπιούνται γιατί κόλλησαν σύφιλη και ΑΙDS, κόλλησαν τη σχέση ή χώρισαν από τη γυναίκα τους και τα παιδιά τους τους σιχαίνονται και δε θέλουν να τους βλέπουν. Πώς να καταστρέψεις τη ζωή σου ο τίτλος.

 11. avatar Περίεργος.

  Οι "νόμιμες" εφαρμόζουν αλλο πρωτόκολλο;
  Εχουν πιστοποίηση ISO;

 12. avatar Stilitis

  Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι άγαμη ή χήρα ή διαζευγμένη για να βγάλει άδεια ασκησεως επαγγέλματος.
  Ενα επαγγελμα είναι.

  1. avatar Αλλος

   Είσαι παντρεμένη ε ?

 13. avatar Μόνο στη Ρόδο !

  Η υπόλοιπη Ελλάδα λάμπει ως αδάμας ! Βασικά ρε μπιστ , πόσους νόμιμους οίκους ανοχής γνωρίζεις να υπάρχουν - αφού θέλεις να κάνεις και ρεπορτάζ επί του θέματος ; Και για να γνωρίζουν και οι αναγνώστες , όση ασυδοσία και παρανομία υπάρχει σε επιχειρήσεις και όχι μόνο πορνείας , γίνεται επειδή οι εκάστοτε κυβερνώντες κάνουν στραβά μάτια και απαξιώνουν τους ελέγχους ! Ευνοώντας τους παράνομους και καταδικάζοντας τις νόμιμες επιχειρήσεις ! Γι αυτό δεν θα γίνουμε σοβαρό κράτος ούτε στον 21ο αιώνα !

 14. avatar Gastak

  Εχει κι αλλο κατηφορα

 15. avatar Ιδού η Ρόδος..!

  Εχω100 ευρώ στην ακρη,φεύγω για Ρόδο!

  1. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

   Μήπως να το ξανασκεφτόσουν; Δηλαδή τόσο πολύ αξιολογείς την ψυχή σου που είσαι έτοιμος να πουλήσεις αιώνια την ψυχή σου για λίγες στιγμές εφήμερης χαράς και αμαρτίας; Ή μήπως πιστεύεις ότι τυχαία γεννήθηκες σε αυτή την ζωή και πως όταν φεύγεις από αυτήν την ζωή χάνεσαι για πάντα; Μην πιστεύεις στα ψέματα του διαβόλου ότι δεν υπάρχει ανάσταση νεκρών και αιώνια ζωή. Μην δέχεσαι το τυράκι της αμαρτίας που σου προσφέρει ο διάβολος για να σου κλέψει ότι πιο πολύτιμο έχεις: την ψυχή σου. Για να μην έρθει μια μέρα που θα κλαις με μαύρο δάκρυ διάβασε με προσοχή τα παρακάτω. Μπορεί μια ημέρα να είσαι εσύ στην θέση αυτού του ανθρώπου. Εσύ όμως έχεις ένα πλεονέκτημα. Είσαι ακόμα ζωντανός και μπορείς με τις σωστές επιλογές που θα κάνεις σε αυτή την ζωή να αποφύγεις την αιώνια κατάληξη του ανθρώπου της ιστορίας που θα διαβάσεις. Αυτή ήταν η ζωή σου ! (Γι αυτούς που πιστεύουν ότι όλα τελειώνουν εδώ και όλα τελειώνουν με τον θάνατο του ανθρώπου. Ο Ιησούς Χριστός όμως και η Αγία Γραφή μας μιλάνε για μια άλλη πραγματικότητα που συναντάμε όταν φεύγουμε από αυτήν την ζωή που κατά την γνώμη μου κανένας άνθρωπος δεν θα έπρεπε να αγνοεί !)
   http://tinyurl.com/y8wuz6yw
   Το μεγάλο Ταξίδι . (Μήπως νομίζεις ότι είσαι ακόμα αρκετά νέος και έχεις χρόνο να μετανοήσεις ; Τότε διάβασε με προσοχή αυτό το εντυπάκι)
   http://tinyurl.com/yar9kky8 ο Ιησούς Χριστός μακροθυμεί γιατί δεν θέλει τον θάνατο ή την καταδίκη ούτε ένα αμαρτωλού και μας λέει ότι γίνεται χαρά στον ουρανό για κάθε αμαρτωλό που μετανοεί.

 16. avatar Gamate giati hanomaste

  Το μόνο που έχει μείνει πια !!!!!!

  δώσε και μένα μπάρμπα!!!!

 17. avatar νέο(ν)δημοκρατης πρώην τσυριζαιος

  Συνήθως οι λαθρο είναι που γίνονται πορνοι και είναι άρρωστοι σε ποσοστό 99%.Χωρίς χαρτιά βέβαια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει