Δεν έλειψαν τα ευχάριστα απρόοπτα στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Αμαλιάδα το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο τραγουδιστής των Schooldrivers έκανε πρόταση γάμου επί σκηνής στη σύντροφό του και αυτή δέχτηκε μέσα σε θερμό χειροκρότημα από το κοινό που ανταποκρίθηκε σε αυτή την έκπληξη.

Η τρίτη μέρα των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής 2013 στην Αμαλιάδα ολοκληρώθηκε το Σάββατο με την εμφάνιση των μουσικών σχημάτων Vinyls, Wired The Band, Deadbeat Escapement και Crime Swing Investigation.

Ο κόσμος συγκεντρώθηκε από νωρίς για να παρακολουθήσει αρχικά την επίδειξη χορού από το Γυμναστήριο Αθλοκίνηση και τη Σχολή Bailo και τα μουσικά σχήματα που ταξίδεψαν το κοινό σε όμορφα μουσικά μονοπάτια αλλά και έδωσαν την αφορμή για ξέφρενο ρυθμό και χορό με το κλείσιμο της βραδιάς.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην αρχή του πεζοδρόμου Αμαλιάδας, όπου εμφανίστηκαν τα μουσικά σχήματα: Trio Bakar, Mickey N Mallory, 18 Birds, O Θεολόγος και η παρέα του. Πριν από τις μουσικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκε επίδειξη χορού.

Μετά το τέλος της συναυλίας, η γιορτή μεταφέρθηκε στην Κουρούτα για ένα ξέφρενο after party όπου για τελευταία φορά οι εθελοντές της γιορτής μετέδωσαν τον ενθουσιασμό τους και διασκέδασαν μέχρι το πρωί μαζί με τους φίλους που συνάντησαν εκεί.

Πηγή: patrisnews.com