Τρεις συμβουλές για να προστατέψετε το σπίτι σας από την πολλή υγρασία

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε


ΕΛΛΑΔΑ
8:19
08/12/2019
Τρεις συμβουλές για να προστατέψετε το σπίτι σας από την πολλή υγρασία
2
loading

Η υγρασία και η εμφάνιση μούχλας είναι μια από τις πιο ενοχλητικές καταστάσεις σε ένα σπίτι. Αν το σπίτι σας ανήκει στην κατηγορία όσων εμφανίζουν εύκολα υγρασία και στη συνέχεια μούχλα, τότε θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην συντήρησή του.

Δείτε παρακάτω τρεις συμβουλές για να το προστατέψετε:

Μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να λύσετε το πρόβλημα ή να προστατέψετε το σπίτι σας από το να μην αναπτύξει μούχλα.

1. Μην αφήνετε βρεγμένες επιφάνειες μέσα στο σπίτι σας για ώρες. Επίσης, μετά από βροχή φροντίστε να στεγνώσετε ή να θωρακίσετε κάθε επιφάνεια που χρειάζεται προστασία ώστε να μην μπει νερό στο εσωτερικό του σπιτιού σας.

2. Αν δεν υπάρχει καλή ροή του αέρα στο εσωτερικό του σπιτιού, η επιπλέον υγρασία μπορεί να εμφανιστεί στους τοίχους, στα παράθυρα και στα πατώματα. Για να αποφύγετε αυτή την κατάσταση, θυμηθείτε να αφήνετε ανοιχτές τις πόρτες των δωματίων, να μετακινείτε τα έπιπλα ώστε να μην ακουμπάνε στους τοίχους και να ανοίγετε τις πόρτες από τις ντουλάπες σας. Αφήστε τον φρέσκο αέρα να μειώσει την υγρασία και να μην επιτρέψει στη μούχλα να αναπτυχθεί.

3. Προσθέστε φυτά στον χώρο σας: Τα φυτά έχουν την ικανότητα να μειώνουν την υγρασία που υπάρχει σε έναν χώρο. Φροντίστε μόνο να μην τα ποτίζετε με πολύ νερό γιατί ούτως ή άλλως απορροφούν και την υγρασία του σπιτιού σας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Μλμ

    Εδώ κ καμποσα χρόνια υπάρχουν κ οι αφυγραντηρες με πάρα πολύ μικρή κατανάλωση, λέω εγώ τώρα...

  2. avatar Αιχμές

    Συγχαρητήρια στον αρθρογράφο. Μας υπενθύμισε ότι είναι έγκυρος αναλυτής αφού χρησιμοποιεί και αγγλικούς όρους. Επειδή η ελληνική γλώσσα είναι φτωχή, και η λέξη "συμβουλή" δεν ηχεί και τόσο όμορφα χρησιμοποίησε την τόσο όμορφη λέξη "tips" που αποδίδει καλύτερα το νοούμενο. Βέβαια στην αρχή νόμισα ότι πρόκειται για "αιχμές" ή "φιλοδωρήματα" που επίσης σημαίνει η λέξη αλλά σκάφτηκα την τρίτη εκδοχή. Μάλλον για τη φτωχή λέξη "συμβουλές" θα πρόκειται. Και ω του θαύματος!!! Επιβεβαιώθηκε. Δεν υπονοώ την "ξενομανία" του συντάκτη ούτε την "περιφρόνηση" της φτωχής ελληνικής γλώσσας αλλά τη δική μου αμάθεια, γι' αυτό παρακαλώ τη λογοκρισία να μην κόψει το σχόλιό μου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει