Τα σωστά πρότυπα είναι απαραίτητα στα παιδιά για τη διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους. Στις Αθλητικές Σχολές του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης έχει πρωταρχική σημασία να πλάθουμε προσωπικότητες με ήθος, με σεβασμό, με ευγενή άμιλλα και σωστά ιδανικά.

Προτεραιότητα των προπονητών του Ν.Ο.Β. είναι να καλλιεργήσουν μια ισορροπημένη προσωπικότητα, όπου το παιδί αναπτύσσει την αυτοπειθαρχία και την αυτοπεποίθησή του, μαθαίνει να διαχειρίζεται την αποτυχία και την ήττα και να δουλεύει σκληρά για μια νίκη που δικαιωματικά του αξίζει. Μαθαίνει να διαχειρίζεται την ήττα και να περιμένει την επόμενη ευκαιρία για να αγωνιστεί, ενώ παράλληλα αναπτύσσει την ομαδικότητα.

Χρήστος Αφρουδάκης: Ολυμπιονίκης – αρχηγός της ομάδας υδατοσφαίρισης Ν.Ο.Β.

Άλλωστε, είναι σπουδαίο για ένα παιδί να έχει πρότυπα, όπως ο Χρήστος Αφρουδάκης: Ολυμπιονίκης – αρχηγός της ομάδας υδατοσφαίρισης Ν.Ο.Β., ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης: Χρυσό Μετάλλιο στην Ολυμπιάδα Νέων στο Buenos Aires στην Ιστιοσανίδα & Παγκόσμιος πρωταθλητής N.O.B., ο Δημήτρης Παπαδημητρίου: Παγκόσμιος πρωταθλητής ιστιοπλοΐας Laser N.O.B. και ο Νικόλας Πλυτάς: Παγκόσμιος Πρωταθλητής wakeboard & ski N.O.B.

Ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης: Χρυσό Μετάλλιο στην Ολυμπιάδα Νέων στο Buenos Aires στην Ιστιοσανίδα & Παγκόσμιος πρωταθλητής N.O.B.

Από ποια ηλικία ένα παιδί μπορεί να ξεκινήσει να αθλείται;

Ένα παιδί μπορεί να ξεκινήσει μαθήματα κολύμβησης από 3 χρονών, μαθήματα καλλιτεχνικής κολύμβησης από τα 5, ιστιοπλοΐα και θαλάσσιο σκι από 6 ετών. Στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης αγκαλιάζουμε τα παιδιά από μικρή ηλικία και τα μυούμε στον αθλητισμό, κάνοντάς τα να τον αγαπήσουν.

7 αθλήματα του υγρού στίβου: κολύμβηση, υδατοσφαίριση, καλλιτεχνική κολύμβηση, τεχνική κολύμβηση, ιστιοπλοΐα, ιστιοσανίδα, θαλάσσιο σκι & wakeboard διδάσκονται από ένα πολύ δυνατό προπονητικό team. Προπονητές με Ολυμπιακές διακρίσεις, Παγκόσμιες νίκες, Πρωταθλητές εμπνέουν τα παιδιά να ασχοληθούν ενεργά με τον αθλητισμό και να διαπρέψουν.

Νικόλας Πλυτάς: Παγκόσμιος Πρωταθλητής wakeboard & ski N.O.B.

Γιατί οι Αθλητικές Σχολές του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης είναι η καλύτερη επιλογή για την άθληση του παιδιού;

Γιατί ο Όμιλος διαθέτει τεράστια παράδοση στον αθλητισμό του υγρού στίβου, έχοντας καλλιεργήσει γενιές αθλητών που εξελίχθηκαν σε πρωταθλητές, ακόμη και Ολυμπιονίκες, μεταφέροντας τη φήμη του Ομίλου εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων.

Οι προπονητές του Ν.Ο.Β. επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια για κάθε ηλικιακή κατηγορία, διαθέτουν:

  • βαθιά εμπειρία και αναγνωρίζουν τις αναπτυξιακές ανάγκες κάθε ηλικίας
  • τεχνική κατάρτιση στο άθλημα που διδάσκουν, και τις απαραίτητες γνώσεις φυσιολογίας για το σωστό πρόγραμμα άσκησης και τη σωστή σωματική ανάπτυξη του παιδιού
  • γνώση για τη διαμόρφωση του προπονητικού προγράμματος, ώστε τα παιδιά να αποκτούν όλα τα οφέλη που προφέρει ο αθλητισμός
  • γνώση του πώς θα κάνουν το παιδί να αγαπήσει τον αθλητισμό
  • ικανότητα να βοηθούν το παιδί να αναπτύξει σωματικά, πνευματικά, συναισθηματικά και κοινωνικά τους χαρίσματα.

Τέλος, στην προπονητική εμπειρία στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, το παιδί παρακολουθείται εκτός από τον προπονητή, από ομάδα ιατρών, διατροφολόγων και φυσιοθεραπευτών.

Επικοινωνία & εγγραφές: 

Αθλητικές Σχολές Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης 210 89 62 416, 210 89 62 142 – [email protected]www.nov.gr – Facebook & Instagram @vouliagmeninauticalclub

Εκμάθηση κολύμβησης στις Αθλητικές Σχολές του Ν.Ο.Β.
Εκμάθηση υδατοσφαίρισης στις Αθλητικές Σχολές του Ν.Ο.Β.
Εκμάθηση τεχνικής κολύμβησης στις Αθλητικές Σχολές του Ν.Ο.Β.
Εκμάθηση ιστιοπλοΐας στις Αθλητικές Σχολές του Ν.Ο.Β.