Έκανε ανάληψη, αλλά ξέχασε τα 400 ευρώ στο ATM

Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό το βρήκε ένας κύριος και το παρέδωσε


ΕΛΛΑΔΑ
17:55
17/08/2019
Έκανε ανάληψη, αλλά ξέχασε τα 400 ευρώ στο ATM
9
loading

Τυχερή η γυναίκα, καθώς ο άντρας που βρισκόταν αμέσως μετά από εκείνη στο ΑΤΜ και βρήκε τα λεφτά την πρόλαβε και της τα έδωσε. Παραλίγο να έχανε κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της, έτσι από απροσεξία, 400 ευρώ, όμως για καλή της τύχη, το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό το βρήκε ένας κύριος που περίμενε τη σειρά του στο ATM και της τα παρέδωσε.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Συγκεκριμένα, όπως περιγράφει ο Ηρακλειώτης Κωνσταντίνος Ξυδάκης στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη», παραμονή της Παναγίας περίμενε να κάνει ανάληψη από ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στην Καλοκαιρινού, στο κέντρο του Ηρακλείου δηλαδή. Μπροστά του εκείνη την ώρα έκανε ανάληψη μια κυρία.

Τελειώνοντας τη διαδικασία, η κυρία έφυγε από το μηχάνημα παίρνοντας μόνο την απόδειξη και την κάρτα της. Πλησιάζοντας το ΑΤΜ ο κ. Ξυδάκης, μιας και ήρθε η σειρά του, είδε ένα πάκο ευρώ να έχουν βγει από το μηχάνημα, οπότε και αμέσως κατάλαβε ότι ναι μεν η κυρία τα «σήκωσε», ξέχασε όμως να τα πάρει από το μηχάνημα, οπότε και κάνοντας μια καλή πράξη - όπως καθένας από εμάς θα όφειλε να πράξει - γύρισε πίσω του, φώναξε την κυρία, η οποία ευτυχώς ίσα που είχε απομακρυνθεί μερικά βήματα, και της έδωσε τα χρήματα που ξέχασε να πάρει.

Η έκπληξη για την γυναίκα ήταν μεγάλη, τόσο για το πώς ξέχασε να πάρει τα χρήματα όσο και για το γεγονός ότι ο άγνωστος της τα έδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

9
σχόλια
 1. avatar Lolyyyy

  Μπραβο στον κυριο αλλα ο κοσμος εχει σκαρίσει!!! Το μυαλό του τραχει αλλου! Σε προβληματα ατομικα οικογενειακα επαγγελματικα ψυχιατρικα κλπ τα ζαναχ εχουν χαθει απο την αγορα και τα φαρμακεια. Ολοι χαπακονονται!! Αυτο ηθελαν να πετύχουν οι αθλιοι των κρατων και το πέτυχαν. Εναν λαό χαζό μαζοχειλό με προβληματα υπαρξειακά.

 2. avatar Υπάλληλος

  Είμαι τραπεζικός και θα ήθελα να σημειώσω κάτι
  1. Τα χρήματα δεν τα παίρνει αυτόματα το ΑΤΜ, αφήνει κάποια δευτερόλεπτα να τα τραβήξει ο πελάτης, αν τα έπαιρνε αυτός που ήταν ο επόμενος....
  2. Πολλές φορές μας έχουν φέρει ξεχασμένα δίπλα από το πληκτρολόγιο πορτοφόλια, κινητά, κλειδιά αυτοκινήτων και
  3. Χρήματα από το πορτακι του ΑΤΜ που άφησε φεύγοντας τρέχοντας ο πελάτης, τον είχαν καλέσει στο κινητό, ο επόμενος μια κοπέλλα 20 ετών μας έφερε 420€ και βρήκαμε το δικαιούχο και τα δώσαμε.
  Ευτυχώς δεν έχουμε διαλυθεί σαν κοινωνία πλήρως.

 3. avatar BILL5DS

  Και εγώ εδώ στην Αθήνα περιμένω στη σειρά μου σε μία ίδια τράπεζα και ο κύριος μπροστά μου ξέχασε την κάρτα του Και του φώναξα και την πήρε αυτός είχε πάρει τα λεφτά την απόδειξη ξέχασε την κάρτα του οι καλοί άνθρωποι πάντα θα υπάρχουμε

 4. avatar Ξενοφώντας

  Αν έκανε κάτι άλλο .......... Η Κάμερα της τράπεζας θα τον πρόδιδε.

 5. avatar Κοκο

  (...) να περνάει η ώρα.

 6. avatar Aimilios

  καιρο ειχε να βγαλει και κανα καλο παιδι η κρητη, ειχε επισκιασει τα παντα ο πολακης

 7. avatar Τερας

  Το μηχάνημα (ΑΤΜ) αν δεν τα πάρεις τα χρήματα κλείνει αμέσως αυτόματα και τα χρήματα μπαίνουν ξανά στο χρηματοκιβώτιο και φυσικά στον λογαριασμό. Έτσι το ξέρω εγώ η πρέπει να ήταν ο κύριος ταχυδακτυλουργός και τα άρπαξε γρήγορα η το ΑΤΜ ο μηχανισμός ελαττωματικός
  Φυσικά η καλή πράξη δεν ακυρώνεται τίμιος ο άνδρας

 8. avatar Γ.Στας

  Δεν υπάρχουν μόνο λεφτά ,υπάρχουν και καλά παιδιά.
  Αξιέπαινος ο κύριος.

 9. avatar Chatolias

  Το ηχητικό του ΑΤΜ δν ακούστηκε?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει