Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «ΣΚΑΪ τώρα» έκανε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής.

Ο Ηλ. Κασιδιάρης ανέφερε ότι ουδέποτε ο Γερμενής επιτέθηκε στον κ. Καμίνη και σε καμία περίπτωση ούτε τράβηξε όπλο και ούτε χτύπησε 12χρονο κορίτσι. «Ο κ. Καμίνης ήθελε να διαφημιστεί για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Βλέπετε να κρατούσε όπλο; Αυτός ο άνθρωπος προπηλακίζεται από τους ενστόλους. Δεν προπηλακίζεται ο κ. Καμίνης», είπε.

Και επαναλάμβανε διαρκώς ότι: «Ουδέποτε η Χρυσή Αυγή χτύπησε ένα 12χρονο κοριτσάκι. Είναι πολύ μεγάλο ψέμα ότι τραυματίστηκε 12χρονο κοριτσάκι. Δεν υπήρχε κανένα όπλο στο βίντεο που δείχνετε. Ένας βουλευτής προπηλακίστηκε από ενόπλους».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ξεκαθάρισε ότι θα κινηθεί νομικά κατά πάντων και αναφέρθηκε ακόμη στην ενέργεια του δημάρχου Αθηναίων να μην επιτρέψει το προγραμματισμένο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής στην πλατεία Συντάγματος.

Τον αποκάλεσε «λαθροδήμαρχο» που θέλει να φτιάξει τζαμί στην Αθήνα και τόνισε ακόμη ότι είναι επιλογή τους να διαθέτουν τα χρήματά τους για να αποκτούν τρόφιμα μόνο Έλληνες.

Η επίσημη τοποθέτηση της Χρυσής Αυγής

Η θλιβερή, ένοπλη κουστωδία Καμίνη δημιούργησε επεισόδιο εκ του μη όντος και προπηλάκισε βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Είναι αισχρά και άθλια ψεύδη τα περί τραυματισμού ανήλικου κοριτσιού. Τρανή απόδειξη το τηλεοπτικό υλικό που κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο. Οι ψεύτες και οι συκοφάντες, ο Καμίνης και οι επίορκοι υπάλληλοι ασφαλείας του θα μηνυθούν και θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.