Πού και πότε θα διακοπεί η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης οδοστρώματος


ΕΛΛΑΔΑ
16:41
23/07/2019
Πού και πότε θα διακοπεί η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας
loading

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης οδοστρώματος, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον ανισόπεδο κόμβο Τατοΐου του κλάδου εισόδου προς τον αυτοκινητόδρομο στο ύψος της χ/θ 16,795 της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στην περιοχή του δήμου Μεταμόρφωσης.

Πιο συγκεκριμένα, η διακοπή θα πραγματοποιηθεί στις 23, 24 και 25 Ιουλίου και κατά τις ώρες 21.00 έως 06.00 της επομένης, με εναλλακτική ημερομηνία στις 30, 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου 2019, κατά τις ώρες 21.00 έως 06.00 της επομένης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Τατοΐου και Αναγεννήσεως με δυνατότητα επανεισόδου στον Αυτοκινητόδρομο στον Η/Κ Αναγεννήσεως (χ.θ. 14,700).

Μετά το πέρας των εργασιών η σήμανση θα απομακρύνεται και η κυκλοφορία θα διεξάγεται στην αριστερή και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει