Αποδεσμεύτηκαν και αποδόθηκαν σήμερα το μεσημέρι στον πατέρα του 15χρονου μαθητή του 11ου Γυμνασίου Πατρών τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί από εισφορές πολιτών στην Εθνική Τράπεζα.

Η τράπεζα, σύμφωνα με το thebest.gr, με εισήγηση τοπικών στελεχών της και σύμφωνη γνώμη ανώτερων διευθυντικών της στελεχών, παρέκαμψε χρονοβόρες διαδικασίες, έδειξε ευαισθησία και στάθηκε αλληλέγγυα στο πλευρό της οικογένειας του 15χρονου μαθητή.

Το μεσημέρι ολοκληρώθηκαν όλες οι σχετικές διαδικασίες και ο πατέρας του μαθητή εισέπραξε το ποσό που συγκεντρώθηκε.
Ο 15χρονος αναχωρεί το Σάββατο για την Γερμανία με τις ευχές όλων να ξεπεράσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Η ιστορία αυτή έχει συγκινήσει τους πάντες. Σας διαβεβαιώνω – και αυτό αναγνωρίζεται και από την οικογένεια- ότι η τράπεζα μας, όπως έχει συμβεί και άλλες φορές στο πρόσφατο παρελθόν στην Πάτρα, παρά το γνωστό σε όλους δεσμευτικό πλαίσιο που απορρέει από την νομοθεσία, υπερέβη διαδικασίες και έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει», είπε στο thebest.gr στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας στην Πάτρα.

Ο πατέρας του μαθητή με δηλώσεις του ευχαριστεί τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την παρέμβασή του, που έχει ως αποτέλεσμα την μεταφορά του με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο νοσοκομείο του Ανόβερο στη Γερμανία.

Με παρέμβαση του κ. Σαμαρά και των Αχαιών υφυπουργών Μαυραγάνη και Παπαθεωδώρου, το πρωθυπουργικό αεροσκάφος αναμένεται να μεταφέρει από τον Άραξο στο νοσοκομείο της Γερμανίας, τον μαθητή γυμνασίου της Πάτρας