Ένα VW e-up κέρδισε η νικήτρια του διαγωνισμού του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Η παράδοση του αυτοκινήτου έγινε στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου του αεροδρομίου


ΕΛΛΑΔΑ
14:24
03/07/2019
Ένα VW e-up κέρδισε η νικήτρια του διαγωνισμού του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών
loading

Ένα Volkswagen e-up! ήταν το δώρο για τη νικήτρια του διαγωνισμού που διεξήγαγε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΑΑ), με την ευκαιρία συμπλήρωσης 18 ετών λειτουργίας. Ο διαγωνισμός «έτρεξε» στη σελίδα του ΔΑΑ στο Facebook από τις 28 Μαρτίου 2019, επίσημη ημέρα γενεθλίων του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στην εκδήλωση που προηγήθηκε της παράδοσης του αυτοκινήτου στη νικήτρια, ο κ. Michael O’Connor, Διευθυντής της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος ΔΑΑ, παρουσίασε τον «Πράσινο Χάρτη» του αεροδρομίου, όπως αυτός εκφράζεται μέσα από την προστασία του περιβάλλοντος και της σωστής χρήσης ενέργειας.

Κάτι που έμμεσα εξήγησε και τον λόγο επιλογής του e-up! ως έπαθλου του διαγωνισμού, καθώς, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «ο ΔΑΑ έχει καταφέρει να μειώσει θεαματικά το οικολογικό αποτύπωμά του και αποτελεί ηγετικό μέλος της οικογένειας των ευρωπαϊκών αεροδρομίων που, παράλληλα με το έργο τους ως μοχλών οικονομικής ανάπτυξης, αποδεικνύουν με απτό τρόπο και την ισχυρή περιβαλλοντική δέσμευσή τους».

Με την σειρά του, ο κ. Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Kosmocar-Volkswagen, αναφέρθηκε στο ρόλο της αυτοκινητοβιομηχανίας και των μεταφορών στη βιώσιμη κινητικότητα. Έδωσε ένα στίγμα της έρευνας και των λύσεων που προτείνει η μάρκα για την ηλεκτροκίνηση ενώ σημείωσε την ευτυχή συγκυρία, το e-up! να καταλήγει σε μία συμμετοχή με προέλευση από τη Ρόδο, ένα νησί-πρότυπο για την ηλεκτροκίνηση.

Μια ιδιωτική εταιρία στη Ρόδο, μέλος του δικτύου εμπόρων VW, είναι η πρώτη στην Ελλάδα που διαθέτει το concept του Car Sharing ηλεκτρικών οχημάτων με 10 e-Golf και 15 σημεία φόρτισης, τα 9 ήδη σε λειτουργία, για φόρτιση 18 οχημάτων!

Τυχερή αναδείχθηκε η κ. Αρμονία Αντωναράκη, κάτοικος Ρόδου και η παράδοση του αυτοκινήτου έγινε στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου του αεροδρομίου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει