Το 4ο Σύστημα Προσκόπων Περισσού οργανώνει υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης Νεολαίας Ν. Ιωνίας, την «2η ποδηλατική βόλτα Νέας Ιωνίας», την Κυριακή 14 Απριλίου 2013.

Η βόλτα έχει αφετηρία στις 09:00 από το Ξύλινο Βαγόνι των Προσκόπων στη λεωφόρο Ηράκλειου 190 στα Πευκάκια και τερματισμό στην πλατεία Σημηριώτη στο κέντρο της Νέας Ιωνίας.

Η διαδρομή θα είναι περίπου 9χλμ και απευθύνεται σε όλους τους πολίτες του Δήμου ανεξαρτήτως ηλικίας και στους λάτρεις του ποδηλάτου. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να φορούν κράνος και να έχουν διάθεση για βόλτα.

Η διαδρομή θα ακολουθήσει τη διαδρομή: Λεωφόρος Ηρακλείου (Βαγόνι Προσκόπων), Εθνικής Αντιστάσεως, Καποδιστρίου, Παναιτώλιο, Κασταμονής, Ναυάρχου Νοταρά, Βυζαντίου, Εμμανουήλ Παππά, Κυδωνιών, Χρυσοστόμου Σμύρνης, Διονυσίου Σωλωμού, Ελευθερίου Βενιζέλου, Αλέκου Παναγούλη, Πλατεία Σημηριώτη (Λ.Ηρακλείου).

Σε όλη της την πορεία η διαδρομή θα εποπτεύεται από οχήματα της δημοτικής αστυνομίας, ρυθμίζοντας την κυκλοφορία και διασφαλίζοντας την ασφάλεια των πολιτών που συμμετέχουν στην ποδηλατική βόλτα.

Στο τέλος της διαδρομής θα πραγματοποιηθεί κλήρωση ποδηλατικών δώρων.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: www.4perissou.gr, www.opandni.gr, www.neaionia.gr, 2102759768, 2102777721, 6945290509, 6977277365

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.