Προϊόντα χωρίς μεσάζοντες στου Ζωγράφου

Πού μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι δελτία παραγγελίας


ΕΛΛΑΔΑ
14:05
13/02/2013
Προϊόντα χωρίς μεσάζοντες στου Ζωγράφου
loading

Οι κάτοικοι του Ζωγράφου και όμορων δήμων θα μπορούν να αγοράζουν προϊόντα απ' ευθείας από τους παραγωγούς, χωρίς μεσάζοντες, το Σάββατο 2 Μαρτίου (9:00-14:00) στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Δίκτυο Αλληλεγγύης Ζωγράφου και οι πρυτανικές αρχές του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών έδωσαν την άδεια να γίνει η διάθεση των προϊόντων μέσα από την Πανεπιστημιούπολη, αφού όλοι οι παραγωγοί είναι πιστοποιημένοι.

Οι εθελοντές του δικτύου μετά από πολυήμερες έρευνες εξασφάλισαν 47 είδη. Για την αγορά τους- σε τιμές που έχουν συμφωνηθεί με τους παραγωγούς- θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν ειδική φόρμα παραγγελίας και να λάβουν το κουπόνι παραλαβής.

Δέκα βασικές κατηγορίες περιλαμβάνονται στον κατάλογο ανάμεσά τους: γαλακτοκομικά, λάδι, ελιές τουρσιά, πατάτες Νευροκοπίου, αλεύρια, δημητριακά, παραδοσιακά ζυμαρικά αλλά και γλυκά του κουταλιού, μέλι, ξηροί καρποί και ποτά.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να προμηθευτούν δελτίο παραγγελίας:

-Στα γραφεία του δικτύου στη Λ. Παπάγου 124 καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 π.μ.-1μ.μ. και από 6μ.μ. έως 8 μ.μ.(τηλ.210 7755663)

-Στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://diktioaz.blogspot.com/ όπου μπορείτε να εκτυπώσετε το δελτίο και να την στείλετε με mail στο [email protected] ή με fax στο 210 77098225

-Στο καφέ «Ποδήλατο» Μαικήνα 69 και Ιάσωνος Μαράτου στα Ιλίσια

Οι παραγγελίες θα πρέπει να έχουν δοθεί έως την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει