Οι κάτοικοι του Ζωγράφου και όμορων δήμων θα μπορούν να αγοράζουν προϊόντα απ’ ευθείας από τους παραγωγούς, χωρίς μεσάζοντες, το Σάββατο 2 Μαρτίου (9:00-14:00) στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Δίκτυο Αλληλεγγύης Ζωγράφου και οι πρυτανικές αρχές του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών έδωσαν την άδεια να γίνει η διάθεση των προϊόντων μέσα από την Πανεπιστημιούπολη, αφού όλοι οι παραγωγοί είναι πιστοποιημένοι.

Οι εθελοντές του δικτύου μετά από πολυήμερες έρευνες εξασφάλισαν 47 είδη. Για την αγορά τους- σε τιμές που έχουν συμφωνηθεί με τους παραγωγούς- θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν ειδική φόρμα παραγγελίας και να λάβουν το κουπόνι παραλαβής.

Δέκα βασικές κατηγορίες περιλαμβάνονται στον κατάλογο ανάμεσά τους: γαλακτοκομικά, λάδι, ελιές τουρσιά, πατάτες Νευροκοπίου, αλεύρια, δημητριακά, παραδοσιακά ζυμαρικά αλλά και γλυκά του κουταλιού, μέλι, ξηροί καρποί και ποτά.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να προμηθευτούν δελτίο παραγγελίας:

-Στα γραφεία του δικτύου στη Λ. Παπάγου 124 καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 π.μ.-1μ.μ. και από 6μ.μ. έως 8 μ.μ.(τηλ.210 7755663)

-Στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://diktioaz.blogspot.com/ όπου μπορείτε να εκτυπώσετε το δελτίο και να την στείλετε με mail στο [email protected] ή με fax στο 210 77098225

-Στο καφέ «Ποδήλατο» Μαικήνα 69 και Ιάσωνος Μαράτου στα Ιλίσια

Οι παραγγελίες θα πρέπει να έχουν δοθεί έως την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου.